Internationalisering

Danmark skal blive ved med at sætte store, globale aftryk. Især når det kommer til højteknologiske løsninger og bæredygtighed.
Hvorfor internationalisering?

Flere danske løsninger på det globale marked

Industriens Fonds vision er, at danske virksomheder skaber værdi og øger markedsandele gennem internationalt samarbejde. Vores mission er at styrke danske virksomheders internationale profil og optimere deres evne til at opsøge kunder og samarbejdspartnere globalt.

Læs mere
CPH - fintech - startup
Tema
Tema

Danmark har brug for flere iværksættere

I Industriens Fond har vi et stærkt fokus på at accelerere udviklingen af nye ideer til forretning og skabe flere vækstiværksættere.

Læs mere
Værktøj

Værktøj til internationalisering

I samarbejde med en lang række aktører har vi udviklet en masse brugbare guides, værktøjer og inspirationskataloger til jer, der kigger mod udlandet.

Vis mig værktøjer

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.