Fondens strategi og fokusområder

Ny viden, bedre kompetencer og værdifuld innovation til de danske virksomheder er fundamentet for Fondens strategi og uddelingspolitik. I Industriens Fond har vi som mission at fremme dansk erhvervslivs konkurrenceevne. Særligt er vi optaget af at støtte initiativer, som øger virksomheders værditilvækst og dermed også gavner Danmark i et bredere perspektiv.

Begrebet konkurrenceevne fortolker vi i en bred forstand inden for rammen af vores 4 overordnede temaer bæredygtig produktion og cybersikkerhed, nye teknologier og internationalisering.

Målgruppen tæller alle danske virksomheder. Dog har vi historisk set haft ekstra fokus på at styrke konkurrenceevnen hos små og mellemstore virksomheder, de såkaldte SMV’er, samt iværksættere.

På tværs af alle fondens projekter bidrager vi i særdeleshed med at styrke viden, kompetencer og innovation, som vi mener er afgørende for væksten i dansk erhvervsliv.

Læs mere om fondens fokusområder

Bæredygtig produktion

Bæredygtig produktion

Læs mere
Industriens Fonds Cyberprogram arbejder målrettet på at styrke cybersikkerheden i danske virksomheder.

Cybersikkerhed

Cybersikkerhed

Læs mere

Internationalisering

Internationalisering

Læs mere

Nye teknologier

Nye teknologier

Læs mere

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.