Vores fokusområder

Industriens Fond har udpeget fire temaer, som vi vurderer, er afgørende for dansk erhvervslivs konkurrenceevne. Inden for hvert konkurrenceevnetema arbejder vi med at realisere en mission. Du kan læse mere om de fire temaer herunder.
Fokusområde

BÆREDYGTIG PRODUKTION

Klimaforandringer og ressourceknaphed vil præge fremtiden. I hvert fald, hvis vi bare gør, som vi plejer. Det skal vi lave om. Vi skal tænke forretning, vækst og konkurrencekraft sammen med naturen.

Læs mere
Fokusområde

CYBERSIKKERHED

Industriens Fonds Cyberprogram arbejder målrettet på at styrke cybersikkerheden i danske virksomheder. Dels for at virksomhederne skal stå stærkt i kampen mod stadig mere avancerede hackerangreb – dels for derigennem at styrke deres konkurrenceevne.

Læs mere
Fokusområde

NYE TEKNOLOGIER

Banebrydende teknologi både skaber og dræber virksomheder. Vores fremtidige konkurrenceevne afhænger af virksomhedernes evne til at omsætte ny teknologi til ny vækst.

Læs mere
Supply Chain Resilience
Fokusområde

INTERNATIONALISERING

Vi har for længst bevist, at vi kan sætte store, globale aftryk. Især når det kommer til højteknologiske løsninger og bæredygtighed. Vi har gjort os bemærket, vi kan levere, og vi kan konkurrere – også på nye vækstmarkeder. En rejse endnu flere danske virksomheder skal med på.

Læs mere

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.