Kultur kan katapultere den grønne omstilling

Cultivate
Aktiv
Bæredygtig produktion

Cultivate udforsker krydsfeltet mellem klima og kultur for at skabe positive forandringer for danske virksomheder og den grønne agenda.

Projektets topprioriteter

  1. Udforsker krydsfeltet mellem klima og kultur for at skabe forandring i danske virksomheder i forhold til den grønne agenda.

  2. Undersøger hvordan man øger det folkelige engagement og innovative forretningstransformationer i den grønne sags tjeneste.

  3. Arbejder for en bredere forståelse af værdi og bundlinjer samtidig med, at verden bliver bedre for alle.

Cultivate er en platform og et arrangement dedikeret til at udforske krydsfeltet mellem klima og kultur. Det gøres for at skabe forandring i dansk erhvervsliv og blandt aktørerne rundt om de danske virksomheder. En forandring som ikke bare handler om processer og klimaregnskaber, men som i høj grad også handler om mennesker, der skal inspireres til at skabe fremdrift og positive forandringer.

Arrangementet omfatter blandt andet taler, film, eksempler og paneldiskussioner centreret omkring den grønne dagsorden, nye forretningsmodeller og en bæredygtig fremtid.

Fokus for arrangementet er at omfavne forandring og finde bedre måder at designe, drive og udvikle virksomheder på. Forandringer, der kan være med til at forbedre måden hvorpå vi lever vores liv og forbruger produkter og serviceydelser.

Cultivate undersøger blandt andet hvordan man øger det folkelige engagement lokalt og internationalt og hvordan man kan koble fremsynede forretningstransformationer sammen med globale dagsordener – og derigennem gøre danske virksomheder til frontløbere i den globale grønne transformation som er på agendaen overalt på planeten.

I den forbindelse ser Cultivate også nærmere på hvordan vi kan arbejde for en bredere forståelse af værdi og bundlinjer samtidig med, at verden bliver bedre for alle.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Cultivate

Projektejer:
Tomorrow Projects

Periode:
2023-2023

Støttet med:
200.000 kroner

Bæredygtig produktion

Cultivate er et af flere projekter i Industriens Fonds projektportefølje, som beskæftiger sig med bæredygtig produktion i dansk erhvervsliv. Læs mere om fondens arbejde med bæredygtig produktion her.

Kontakt

Projektejer:
Mads Kjøller Damkjær
Managing Partner
29 84 81 19
mads@tomorrowprojects.vc

Kontakt

Katinka Thyssen Neumann

Studentermedhjælper

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.