3D print: En ekstra dimension på konkurrenceevnen

Aktiv
Bæredygtig produktion

Additiv fremstilling bringer nye muligheder på banen for danske virksomheder. Men først skal industrien lære at tage teknologien til sig. Dansk AM Hub tager udfordringen på sig.

1 Hub 2 lokationer

Forkortelsen ’AM’ i Dansk AM Hub står for Additive Manufactoring, det mange nok kender som 3D print. Missionen for indsatsen er at sætte 3D print på dagsordenen og på længere sigt få Danmark placeres på verdenskortet for digital fremstilling.

AM hub har til huse i både Valby og Herning, hvor der udvikles og formidles ny viden om de mange muligheder, som additiv fremstilling bringer med sig. Hubben arbejder desuden for at opbygge kompetencer i industrien og sørge for at knowhow kommer i anvendelse til udvikling af bl.a. nye forretningsmodeller og innovative bæredygtige løsninger.

Hubbens aktiviteter

AM Hub giver virksomheder og organisationer en mulighed for at lære og eksperimentere med additiv fremstilling. Alt sammen med henblik på at blotlægge mulighederne for nye forretningsmodeller baseret på moderne produktionsteknologi. Virksomheder har blandt andet adgang til forskellige værktøjer, kurser og uddannelser. Hubben afholder desuden en række arrangementer herunder det årlige AM Summit.

Kom i gang

Dansk AM Hub indeholder en række faglige virksomhedsprogrammer, der gør det nemt for virksomheder at komme i gang med at arbejde strategisk med Additive Manufacturing.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Dansk AM Hub

Projektejer:
Industriens Fond

Periode:
2017-2027

Støttet med:
86 mio. kr.

Følg med

Arbejdet kan følges tæt på både sociale medier og via AM Hubs nyhedsbrev.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål til AM Hub, så kan følgende kontaktinformation benyttes.

AM Hub
Carl Jacobsens Vej 16, opg. 16
2500 Valby

info@am-hub.dk
30 48 47 07

Kontakt

Frank Rosengreen Lorenzen
Direktør for AM Hub
40 99 46 91
frl@am-hub.dk

Lars Holmegaard
Udviklings- og Projektchef i AM Hub
40 22 25 34
lh@am-hub.dk

Kontakt

Nanna Nyholm

Projektleder

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret om seneste nyt fra Industriens Fond.