Grøn forskning skal skabe mere grøn omsætning

Aktiv
Bæredygtig produktion

Danmark og dansk erhvervsliv skal i højere grad udnytte det fulde potentiale i dansk forskning. Derfor vil initiativet Deep Green udvikle og teste en ny metode til kommercialisering af den forskning, som den aktuelle kommercialiseringsinfrastruktur ikke griber i dag.

Projektets topprioriteter

  1. At understøtte kommercialiseringen af deep tech forskning til gavn for grøn vækst.

  2. At øge antallet af stærke, videnstunge iværksættere og understøtte deres globale vækst.

  3. At understøtte arbejdet med bæredygtig produktion i dansk erhvervsliv.

Mere dansk forskning skal omsættes til vækst i de danske virksomheder. Derfor skal projektet Deep Green Innovators arbejde for, at banebrydende deep tech-forskning på de danske universiteter, i højere grad munder ud i grøn innovation og nye vækstiværksættere.

Deep Green Innovators sigter derfor mod at udnytte det fulde potentiale i dansk forskning til gavn for Danmarks konkurrenceevne. Dette sker ved at udvikle og teste en ny metode til kommercialisering at den forskning, som den aktuelle kommercialiseringsinfrastruktur ikke griber, fordi de involverede forskere ikke ønsker at være iværksættere.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Deep Green Innovators

Projektejer:
Aarhus Universitet

Periode:
2023-2026

Støttet med:
9,8 mio. kroner

Bæredygtig produktion

Deep Green Innovators er et af flere projekter i Industriens Fonds projektportefølje, som beskæftiger sig med bæredygtig produktion i dansk erhvervsliv. Læs mere om fondens arbejde med bæredygtig produktion her.

Projektpartnere

Deep Green Innovators udføres i et partnerskab bestående af aktører med stor erfaring inden for bæredygtighed, grøn omstilling, sociale agendaer, ansvarlig ledelse og bæredygtig produktion.

Kontakt

Projektejer:
Lone Ryg Olsen
Erhvervsdirektør
20 76 76 79
lro@au.dk

Projektleder:
Phine Kjær Wiborg
Business Developer
31 79 80 63
pw@au.dk

Kontakt

Morten Mommsen

Projektleder

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.