Industriens Fonds Cyberprogram arbejder målrettet på at styrke cybersikkerheden i danske virksomheder.

Cybersikkerhed

Cybersikkerhed Cybersikkerhed
Hvorfor Cybersikkerhed?

Cybersikkerhed – fra nødvendigt onde til konkurrencefordel

Vores vision er, at danske virksomheder er førende i at udvikle og anvende ansvarlige og sikre digitale løsninger. Vores mission er at gøre cybersikkerhed til et konkurrenceparameter for dansk erhvervsliv.

Læs mere
Syv ud af ti virksomheder oplever, at bedre cybersikkerhed er en fordel for forretningen
Tema
Tema

Cyberbarometer 2023

Knap tre fjerdedele af de danske SMV’er oplever en sammenhæng mellem investeringer i cybersikkerhed og konkurrencefordele.

Læs mere
Værktøj
Værktøj

Værktøjskassen til bedre cybersikkerhed

Vi har udviklet en række konkrete værktøj og anbefalinger i samarbejde med bl.a. Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI), Institut For Cyber Risk, Bestyrelsesforeningen og Erhvervsstyrelsen, som sætter fokus på styrkelse af cyberkompetencer, og hjælper din virksomhed godt i gang.

Vis mig værktøjer
Cases
Cases

Den sikre investering

I efteråret 2021 lancerede Fonden et samarbejde med Erhvervsstyrelsen, med det formål at skildre konkrete eksempler på, hvordan digital sikkerhed kan blive en konkurrencefordel. Se hvordan otte forskellige case-virksomheder har vendt oplevelsen i deres virksomhed til en konkurrencefordel.

Vis mig cases

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.