Industriens Fonds Cyberprogram arbejder målrettet på at styrke cybersikkerheden i danske virksomheder.

Cybersikkerhed

Cybersikkerhed Cybersikkerhed
Malene Stidsen, programchef for cybersikkerhedsprogrammet i Industriens Fond
Vores strategi
Vores strategi

Cybersikkerhed

Industriens Fonds Cyberprogram arbejder målrettet på at styrke cybersikkerheden i danske virksomheder. Dels for at virksomhederne skal stå stærkt i kampen mod stadig mere avancerede hackerangreb – dels for derigennem at styrke deres konkurrenceevne.

Læs mere

Virksomheder kæmper med kommende EU-krav

De nye EU-krav til cybersikkerhed for samfundskritiske sektorer, kommer bag på mange virksomheder. Bliv klogere på NIS2 her.

Læs mere

Aktuelt

Cyber-ikon-hacker
Nyhed

14. april 2023

Hvad er NIS2?  

ESG i Værdikæder
Nyhed

10. april 2023

Virksomheder i vildrede om NIS2-krav  

Nyhed

31. oktober 2022

Hotel Koldingfjord efter hackerangreb: Vi har skruet markant op for cybersikkerheden  

Værktøj
Værktøj

Værktøjskassen til bedre cybersikkerhed

Vi har udviklet en række konkrete værktøj og anbefalinger i samarbejde med bl.a. Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI), Institut For Cyber Risk, Bestyrelsesforeningen og Erhvervsstyrelsen, som sætter fokus på styrkelse af cyberkompetencer, og hjælper din virksomhed godt i gang.

Vis mig værktøjer
Cases
Cases

Den sikre investering

I efteråret 2021 lancerede Fonden et samarbejde med Erhvervsstyrelsen, med det formål at skildre konkrete eksempler på, hvordan digital sikkerhed kan blive en konkurrencefordel. Se hvordan otte forskellige case-virksomheder har vendt oplevelsen i deres virksomhed til en konkurrencefordel.

Vis mig cases

Danmarks første cyberbarometer

Klik ind, og læs resultaterne fra undersøgelsen. Hvordan står det til med cybersikkerheden i de danske SMV’ere, og hvilke fordele er der ved et godt forsvar?

Læs mere

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.