Cybersikkerhed i værdikæder

Cybersikkerhed er et vigtigt parameter for at blive tilvalgt som virksomhed i dag.
Nyhed

Industriens Fond giver knap 40 mio. kr til øget cybersikkerhed i værdikæderne

Med fem nye projekter vil Industriens Fond styrke danske virksomheders arbejde med cybersikkerhed i værdikæderne.

Læs mere

Vores indsats

Er virksomhedens værdikæder cybersikre?

Virksomheder er ikke stærkere end det svageste led i værdikæden. Det er baggrunden for en ny, stor indsats fra Industriens Fond, der skal styrke cybersikkerheden i danske virksomheders værdikæder. Cyberkriminelle har i dag rig mulighed for at få adgang til informationer, tjenester og kritisk it-infrastruktur, hvis der bare er en enkelt ‘dør på klem’ i det omfattende værdikædesystem, som de fleste virksomheder i dag er del af.

Industriens Fond klæder danske virksomheder på til at agere som ansvarlige samarbejdspartnere, der ikke bliver ramt af angreb fra underleverandører eller utilsigtet bringer kriminelle videre til virksomhedernes kunder.

Fem projekter skal med forskelligt udgangspunkt skabe ny viden og hjælpe dansk erhvervsliv med ikke alene at tænke cybersikkerhed ind i egne digitale systemer – men også i deres værdikæder. Arbejdet med cybersikkerhed er en investering i at opbygge og vedligeholde tillid blandt samarbejdspartnere, kunder og investorer – og derigennem opnå styrket konkurrenceevne.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.