Dansk konference faciliterer debat om digitalisering og erhvervslivets konkurrenceevne

Tech Policy Days
Aktiv
Cybersikkerhed

Tech Policy Days er en international konference, der fokuserer på dansk erhvervslivs muligheder og udfordringer inden for rammerne af den teknologiske udvikling.

Projektets topprioriteter

  1. At facilitere en vedvarende debat om teknologiudnyttelse i dansk og internationalt erhvervsliv.

  2. At samle relevante organisationer og personer fra både Danmark og udlandet til debat og problemløsning i København.

  3. At stille danske virksomheder bedre på den globale scene i fremtiden.

Tech Policy Days er en international konference, der afholdes i København. Konferencen samler aktører på den globale tech-scene med det formål at drøfte og løse de tech-udfordringer som dansk erhvervsliv, står med på det globale marked.

Hvordan skaber vi et erhvervsliv, en uddannelsessektor, en juridisk ramme og et dansk og globalt samfund, der bedst muligt understøtter væksten hos iværksættere og små og mellemstore danske teknologivirksomheder?

Tech Policy Days

TechPolicy Days 2023

Tech Policy Days 2023

Det er den slags spørgsmål og udfordringer, som vil være på agendaen ved Tech Policy Days. Og de selvsamme emner bliver også omdrejningspunktet for fremtidige aktiviteter hos aktørerne bag konferencen.

Tech Policy Days med langt sigte

På den korte bane afholdes Tech Policy Days som et 2-dages arrangement, hvor erhvervsledere, iværksættere, forskere og relevante samfundsaktører krydser klinger i forhold til at finde de bedste løsninger på de tech-problematikker som dansk erhvervsliv udfordres af i disse år. Og i mange år fremover.

Tech Policy Days 2023

Tech Policy Days 2023

Tech Policy Days 2023 - Marie Bjerre

Men udfordringer inden for tech løses ikke på 2 dage. Derfor kommer partnerkredsen og de mange stakeholdere i og omkring Tech Policy Days også på den lange bane til at beskæftige sig med Danmarks internationale rolle inden for tech-dagsordenen.

Det gøres gennem debatter, diverse publikationer og en generel søgen efter løsninger på de udfordringer som Danmark og dansk erhvervsliv står med i krydsfeltet mellem teknologi, bæredygtighed, viden, cybersikkerhed, eksport, etik, kunderelationer, ansvarlighed og konkurrenceevne.

Se med her og hør meget mere om ambitionerne med Tech Policy Days, der afholdes i København.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Tech Policy Days

Projektejer:
Københavns Universitet

Website:
Læs mere her

Periode:
2023-2024

Støttet med:
0,4 mio. kroner

Partnere

Tech Policy Days afholdes i København sammen med en bred partnerkreds.

Teknologi

Industriens Fond har i en årrække beskæftiget sig med nye teknologier og deres betydning for dansk erhvervslivs konkurrenceevne. I 2023-udgaven af Tech Policy Days vil der især være fokus på cybersikkerhed og nogle af de udfordringer der kan være omkring etisk og ansvarligt brug af data, når danske – og andre – virksomheder bruger algoritmer, kunstig intelligens og machine learning til at skabe vækst.

Kontakt

Projektejer:
Simon Kjær Hansen
Centerleder
35 32 35 17
shansen@samf.ku.dk

Kontakt

Katinka Thyssen Neumann

Student Worker

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.