Styrk din virksomhed med Industriens Fonds åbne projekter

Industriens Fond har en lang række projekter, der er åbne for virksomheder.

Industriens Fond har en lang række projekter, der er åbne for virksomheder.

Industriens Fond understøtter et bredt spektrum af projekter, der er åbne - og i mange tilfælde gratis, for danske SMV'er at deltage i. Her kan virksomheder opnå værdifuld viden og praktiske værktøjer med hjælp fra landets bedste eksperter.

I Industriens Fond arbejder vi for at forbedre danske virksomheders konkurrenceevne. Vi støtter op om erhvervslivet og sikrer, at danske virksomheder ikke bare overlever, men trives og udvikler sig i en globaliseret økonomi. Derfor er alle vores uddelinger rettet mod at styrke jeres konkurrenceevne gennem fokus på cybersikkerhed, bæredygtighed, internationalisering og nye teknologier. Og i mange tilfælde er der tale om åbne projekter for virksomheder, der ønsker hjælp til blive stærkere indenfor et eller flere af disse fokusområder. 

Herunder får du et overblik over de mange muligheder, som din virksomhed har, for at udvikle jer bedst tænkeligt på et komplekst marked. 

I en digitaliseret verden er cybersikkerhed vigtigere end nogensinde. Industriens Fond har en lang række projekter, der hjælper virksomheder med at sikre data og systemer – ikke kun for at beskytte mod cybertrusler, men også for at opbygge tillid hos kunder og samarbejdspartnere til gavn for konkurrenceevnen. 

Bæredygtighed er ikke længere kun en moralsk forpligtelse, men også en forretningsmæssig nødvendighed. Industriens Fonds projekter hjælper danske SMV’er med at implementere bæredygtige praksisser, der kan reducere omkostninger, optimere processer og åbne op for nye markeder, der efterspørger miljøvenlige produkter og services. 

Globaliseringen åbner nye døre for danske virksomheder og med Industriens Fonds projekter, kan SMV’er lære, hvordan de effektivt kan navigere på internationale markeder. Disse projekter fokuserer på eksportforberedelse, international markedsføring og kulturelle aspekter af forretningsudvikling. 

Teknologisk innovation er nøglen til at forblive relevant i et hurtigt skiftende marked. Industriens Fond støtter udforskningen af nye teknologier såsom kunstig intelligens, automatisering og digitale kommunikationsplatforme, der kan optimere virksomheders drift, produktion og produktudvikling. 

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.