Ny bevilling skal sætte dansk iværksætteri på verdenskortet   

Danmark skal være magnet for iværksættere, der søger ny viden, kapital og talent. Det er baggrunden for, at Industriens Fond nu giver en ny bevilling til startup- og innovationskonferencen TechBBQ på 15 mio. kr.

“Det giver rigtig god mening for os at bakke op om et initiativ som TechBBQ, hvor landets iværksættere via et professionelt og internationalt arrangement får adgang til en masse relevante kontakter, viden, talenter og kapital, siger direktør i Industriens Fond Thomas Hofman-Bang og fortsætter: 

“I den kontekst er et afgørende, at vores iværksættere får de bedste vilkår og muligheder for at vokse og udvikle sig.” 

“Vi skal investere i den tidlige udviklingsfase” 

Industriens Fond har i dag aktive projekter for cirka 300 mio. Kr., der støtter dansk iværksætteri. Her er spiller især internationalsiering en afgørende rolle: 

“For at skabe et stærkt iværksættermiljø i Danmark, er det vigtigt, at vi formår at profilere os over for udlandet som et af de mest nytænkende lande, hvor forskning, innovation og vækst går hånd i hånd. 

Hvis Danmark, også om 10 eller 20 år, skal kunne begå sig i verdenstoppen og være et topmoderne og veludviklet innovativt land med løsninger på de globale udfordringer, skal vi som nation investere i den tidlige udviklingsfase af vores startup miljø, altså dem, som tænker og handler nyt. Det er der både samfundsmæssige, økonomiske og værdimæssige perspektiver i,” siger Thomas Hofman-Bang.  

Om TechBBQ  

TechBBQ 2023 finder sted 13. og 14. september i Lokomotivværkstedet i København SV. Det er den 11. udgave, siden arrangementet fandt sted for første gang i 2013 i Børssalen. Sidenhen har den årlige konference fundet sted i CBS Ovnhallen, Operahuset og Øksnehallen. I takt med vokseværket overvejer TechBBQ’s ledelse nu Bella Centret som sin næste lokalitet. 

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.