TechBBQ

Arkiveret
Nye teknologier

Projektet vil afholde TechBBQ 2016, som er et stort startup- og teknologi-summit og finder sted i Operaen den 20. september 2016.

Danmark er rigtig gode til at skabe målrettede initiativer, støtte forskning og lave industriklynger. Projektet TechBBQ vil bidrage til dette ved at gøre en indsats, der favner bredere og som kan facilitere processen i opstart af egen virksomhed. 

Projektet vil afholde et stort startup-summit, TechBBQ, i Operaen den 20. september 2016. Formålet med TechBBQ 2016 er at skabe et stort, unikt, dansk, tilbagevendende startup- og teknologi-summit for iværksætteri og innovation med base i København, for at sætte fokus på København som innovations- og iværksætterhub i Europa. 

TechBBQ skal samle studerende, start-ups, scale-ups, iværksætteraktører og investorer på tværs af brancher fra Danmark og Greater Copenhagen, med gæster fra udlandet, til en dag med ny teknologi, netværk og erfaringsudveksling. 

METODE 

TechBBQ vil samle hele det danske startupmiljø, samt Greater Copenhagens miljø, i Operaen på Holmen. Her vil der være talere fra ind- og udland, der deler sine erfaringer fra rejsen som startup-virksomhed. Talerne vil dække alle aspekter af rejsen fra idé til start-up til scale-up, samt indeholde gode råd fra venturekapitalister og business angels. 

Uden for scenen vil TechBBQ samle en række aktiviteter, blandt andet live crowdfunding og et mini-hackathon, hvor 50 programmører og designere skal skabe et brugbart produkt. Det hele sluttes af med en festlig afslutning. 

EFFEKT 

Det forventes, at projektet er med til øge innovationskraften og styrke væksten i Danmark.

Projektet ønsker konkret at samle 1000 mennesker, herunder iværksættere og investorer, med henblik på at støtte start-ups og scale-ups, styrke økosystemet for iværksætteri i Danmark og tiltrække flere udenlandske investorer til Danmark.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
TechBBQ

OM PROJEKTET

Projektnavn: 
TechBBQ

Projektejer:
Foreningen TechBBQ

Tid:
2016-2017

Støttet med: 
0,1 mio. kroner

TECHBBQ 2016

Læs mere om arrangementet TechBBQ ved at besøge projektets hjemmeside via følgende link:

KONTAKT

Projektansvarlig: 
Troels Jørgensen
Næstformand
Telefon: 31 50 83 32
Mail: tjo@startupborgen.dk

Projektansvarlig Industriens Fond:
Kira Weis Klinke
Projektkoordinator
Telefon: 33 37 62 07
Mail: kwk@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.