TechBBQ tager startups til næste niveau

Aktiv
Internationalisering

TechBBQ fremviser og styrker de de danske tech-iværksættere og ruster dem til at vokse internationalt.

Projektets topprioriteter

  1. At gøre TechBBQ til et førende iværksætterarrangement på den europæiske scene.

  2. At styrke det danske iværksættermiljø og dets positive aftryk på dansk erhvervslivs konkurrenceevne.

  3. At understøtte danske iværksætteres vækstambitioner, herunder at afhjælpe virksomhedernes udfordringer med at tiltrække kapital, tiltrække talent og skabe global vækst.

TechBBQ er Danmarks største teknologi- og iværksætterarrangement. Her mødes blandt andre iværksættere, investorer og etablerede virksomheder, som er på jagt efter vækst og ny teknologi.

Hvert år – typisk i september måned – samler TechBBQ tusindvis af mennesker, der udveksler idéer, forretningsplaner og vækststrategier. Målet er, at styrke det danske iværksættermiljø og understøtte danske virksomheders vækst og internationalisering gennem blandt andet udnyttelsen af ny teknologi.

Derudover understøtter TechBBQ også de danske iværksætteres søgen efter både kapital og relevant arbejdskraft.

Omfattende program

TechBBQ handler primært om vækst og iværksætteri gennem bedre brug af teknologi. De mange startups, der deltager i arrangementet, kommer derfor fra mange forskellige brancher. Fælles for dem alle er dog, at de har nogle tværgående kendetegn, som præger deres vækstmuligheder.

Tematisk ser TechBBQ derfor nærmere på blandt andet iværksætteriet som en løsning på nogle af de kriser, der præger dansk erhvervsliv og kloden generelt. Og derudover beskæftiger projektet sig også med iværksætteres egne ledelsesmæssige og brancherelaterede udfordringer.

TechBBQ skal bygge videre

Det danske iværksættermiljø er vokset gennem de senere år. Flere startups sættes i gang, der rejses flere penge og iværksætteriet er kommet på dagsordenen i både uddannelsesmiljøet og blandt store globale virksomheder, der i stigende grad investerer i små agile vækstvirksomheder.

Få et indblik i arrangementet ved at se stemningsvideoen fra 2022-udgaven af TechBBQ, hvor arrangementet også blev afholdt i Lokomotivværkstedet i København.

Men mere kan gøres. Og derfor skal TechBBQ fortsat sætte vigtige emner inden for det danske iværksættermiljø på agendaen. Både hos iværksætterne selv, men også i hele det erhvervsliv og samfund, der omkranser dem.

Højt på de danske iværksætteres liste over udfordringer og barrierer, står blandt andet de problemer som iværksætterne har med at finde nye investorer, finde relevant arbejdskraft og få etableret relevante globale partnerskaber og internationale kunderelationer – og det er således også her, at projektet kommer til at fokusere sin indsats.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
TechBBQ

Projektejer:
Foreningen til drift af TechBBQ

Periode:
2016-2025

Støttet med:
2016 - 2017: 0,1 mio. kroner
2017 - 2018: 1,0 mio. kroner
2019 - 2022: 1,0 mio. kroner
2023 - 2025: 15,0 mio. kroner

Internationalisering

TechBBQ arbejder blandt andet med internationalisering af det danske iværksættermiljø. Derudover har projektet også fokus på ny teknologi i dansk erhvervsliv. På den måde passer projektet rigtig godt til Industriens Fonds arbejde med at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne.

KONTAKT

Projektejer:
Avnit Singh
CEO
61 71 96 42
asg@techbbq.org

Projektleder:
Benjamin Rej
CCO
53 63 50 92
bno@techbbq.org

Kontakt

Anders Wils

Direktionskonsulent

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.