Virksomheder på rette vej i en ny virkelighed

Afsluttet
Nye teknologier

Projektet vil hjælpe fremstillingsindustrien omstille sig til et skiftende marked. Igennem online virksomhedsforløb vil projektet udvikle handlingsplaner tilpasset deres forretninger og derigennem styrke erhvervslivet.

Den verdensomspændende Covid-19-krise har ramt produktions Danmark hårdt. Dyre produktionsapparater gør en hurtig omstilling svær, og mange fremstillingsvirksomheder har et akut behov for hjælp til at genfinde balancen i en forandret hverdag, hvor forbrugeradfærd er skiftet, og de sædvanlige markeder ikke længere findes.

The New Normal vil hjælpe virksomheder med at udvikle nye handlingsplaner for deres forretning. Projektet tager udgangspunkt i en allerede udviklet model, Alignment Squared-modellen, som bruges som værktøj til at føre 70 produktionsvirksomheder gennem et 4-6 ugers online strategiforløb. Via modellen kortlægges virksomhedernes udfordringer og muligheder, og der udvikles en akutplan for de næste 2-3 måneder samt en langsigtet plan for de næste 1-2 år. Projektet skal munde ud i et fundament af 70 skræddersyet handlingsplaner, der skal gøre erhvervslivet agil og mere robust overfor lignende kriser i fremtiden. Den udviklet viden og værktøjer samles på en ny hjemmeside til gavn for andre virksomheder.

Projektet henvender sig til fremstillingsvirksomheder med 10-500 ansatte, der ønsker at omstille sig til nye produkter, værdikæder, services og forretningsmodeller.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
The New Normal

Projektejer:
Teknologisk Institut

Periode:
2020-2021

Støttet med:
3,9 mio. kroner

PROJEKTPARTNERE

Projektet udføres af Teknologisk Institut i samarbejde med en række vidensinstitutioner. Besøg dem herunder.

TEMAINDKALDELSE

Projektet er skabt i kølvandet på Industriens Fonds coronaindsats Styrket gennem Krisen – en del af genstartNU.dk.

KONTAKT

Projektejer:
Anne-Lise Høg Lejre
Direktør
Teknologisk Institut
72 20 31 16
alh@teknologisk.dk

Kontaktperson:
Jan Overgaard
Sektionsleder
Teknologisk Institut
72 20 20 22
jov@teknologisk.dk

Kontakt

Anders Wils

Direktionskonsulent

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.