Medarbejderrettet uddannelsesmodel skærper cybersikkerheden i dansk erhvervsliv

Afsluttet
Cybersikkerhed

HackerStop hjælper små og mellemstore virksomheder - og de ansatte - godt på vej mod en højere cybersikkerhed.

Med træningsværktøjet HackerStop, kan virksomheder styrke it-sikkerheden ved løbende at måle medarbejdernes digitale adfærd og awareness inden for it-sikkerhed.

I den forbindelse er overblik et nøgleord. Små og mellemstore virksomheder kan i dag tilgå et hav af forskellige løsningstilbud inden for cybersikkerhed. Men de mangler ofte ressourcer og kompetencer til at få et ordentligt overblik over deres egne præcise behov.

Og uden behovsafdækning er det også svært, at finde ud af hvilke løsninger der er de rette for dem, og hvordan de skal få dem implementeret i en travl hverdag.

HackerStop rydder op

Det virvar rydder HackerStop op i og skaber overblik og handlemuligheder. Platformen tager udgangspunkt i virksomhedernes egne data og kortlægger derigennem hvor der er brug for indsatser.

Således er platformen med til at muliggøre lige netop den korrekte sammensætning af rådgivning, efteruddannelse og oplysningskampagner, som den enkelte virksomhed har brug for.

Bygger på gode erfaringer

HackerStop bygger på en eksisterende softwareplatform fra Networked Business Initiative med over 50.000 brugere og mere end 100 partnere.

Sidenhen er platformen blevet tilpasset it-sikkerhedsområdet og leverer nu konkrete anbefalinger til ansatte i alle slags virksomheder.

HackerStop
For at gøre platformen let at gå til for den enkelte medarbejder, er der gjort meget ud af brugerfladen og der nudges konstruktivt undervejs.

For de ansatte er det gjort let at gå til. Med direkte links til konkrete e-læringsforløb hjælpes de ansatte nu til at gå i gang med det samme og derudover er platformen også med til at etablere kontakt til relevante rådgivnings- og uddannelsespartnere inden for it-sikkerhedsområdet.

HackerStop kan hjælpe mange

HackerStop kan bruges bredt. Men projektet henvender sig hovedsageligt til små og mellemstore virksomheder med 50-500 medarbejdere.

Ambitionen er derfor, at dansk erhvervsliv, med HackerStop som one point of entry, kan få et vedvarende og kontinuerligt løft af de digitale it-sikkerhedskompetencer.

Derigennem sænkes risikoen for cyberangreb og virksomhedernes konkurrenceevne og internationale vækst understøttes.

Se med i videoen herunder og få et indblik i hvordan platformen arbejder med cybersikkerhed i danske virksomheder.

Se mere om HackerStop og få en introduktion til de muligheder der findes for din virksomhed.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
HackerStop

Projektejer:
Dansk IT

Website:
HackerStop

Periode:
2021-2023

Støttet med:
2021 - 2022: 2,6 mio. kroner
2022 - 2023: 1,0 mio. kroner

PROJEKTPARTNERE

Projektet blev udført af Dansk IT og NBI. I dag kan HackerStop besøges på projektets egen hjemmeside. Læs mere via de tre links nedenfor.

CYBERINDSATS

Projektet er en del af Industriens Fonds indsats inden for cybersikkerhed. Læs mere om cybersikkerhedsprogrammet her.

KONTAKT

Projektejer:
Jeanette Hartz
Adm. direktør
21 20 54 21
jh@dit.dk

Kontakt

Nadika Bulathsinhala

Projektleder, Cybersikkerhed

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.