Deltag i ambitiøst forløb for iværksættere

Markedet for medicinsk udstyr vokser og den globale efterspørgsel er stødt stigende. Det skal komme flere danske iværksættere til gavn. Derfor skal et nyt accelerator-forløb give MedTech-iværksættere et venligt skub i retning mod global vækst.

Et nyt dansk vækstforløb for MedTech-iværksættere har set dagens lys. Forløbet hedder MedTech Growth og hjælper ambitiøse startups, der arbejder med medicinsk udstyr.

Det er en branche i vækst. Men for at ride med på vækstbølgen, er der mange krav der skal efterleves – og iværksætterne har derfor ofte behov for startkapital.

”Danmark er blandt de førende nationer inden for medtech, og vi ser heldigvis en stigende tilstrømning af innovative startups til Danmark. Men de gode takter må ikke blive en sovepude, for potentialerne skal forløses. Derfor skal vi målrettet støtte medtech-startups, så de klarer sig godt gennem den udfordrende opstartsproces og efterfølgende opnår global vækst,” siger Thomas Hofman-Bang, der er adm. direktør i Industriens Fond.

Sammen med DTU Science Park har fonden søsat et banebrydende acceleratorprogram, MedTech Growth, og frem til den 21. maj 2024 kan interesserede startups tilmelde sig til programmet.

“Vi har gennem flere år dedikeret vores indsats mod at støtte medtech-virksomheder og tydeligt set behovet for at forbedre hjælpen undervejs i opstartsfasen. Virksomhederne står over for langvarige godkendelsesprocesser, der kan tage flere år, og samtidig konfronteres de med betydelige omkostninger ved opstart af kliniske studier. Gennem MedTech Growth hjælper vi iværksætterne med regulatoriske udfordringer, med adgang til funding og med et unikt økosystem og eksperter, der er klar med relevant rådgivning,” siger Steen Donner, der er CEO hos DTU Science Park.

MedTech Growth er designet meget specifikt til at tilbyde omfattende og skræddersyet support til medtech-startups.

Iværksætterne får – med hjælp fra programmet – en regulatorisk strategi, der bringer dem tættere på medicinsk godkendelse, de får en solid fundingstrategi, der gør virksomheden til en attraktiv investeringscase, og så bliver deltagerne også en del af et unikt økosystem med andre medtech-startups, hvor netværk, viden, investorer og ekspertise er i centrum.

Netop nu er der åbent for MedTech-iværksættere der vil være en del af MedTech Growth efter sommerferien.

Der er ansøgningsfrist den 21. maj 2024, og der kan læses meget mere om MedTech Growth på programmets egen hjemmeside.

Aktuelt

Nyhed

5. marts 2024

Gratis hjælp til startups

Nyhed

8. april 2024

Deltag i et virksomhedsforløb: Internationalisering

Virksomheden Clair modtager Industriens Fonds Iværksætterpis og 500.000 kr.
Nyhed

19. januar 2024

Banebrydende mikroskop vinder Industriens Fonds Iværksætterpris

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.