Ambitiøs testarena sender danske sundhedsprodukter ud i verden

Nordic Health Lab
Aktiv
Iværksætteri

Projektet skaber et fundament for fremtidens sundhedsløsninger ved at bygge bro mellem virksomheder og det offentlige sundhedsvæsen.

Projektets topprioriteter

  1. At accelerere udbredelsen og værdien af innovative sundhedsløsninger fra danske virksomheder.

  2. At bygge bro mellem dansk erhvervsliv og det danske sundhedsvæsen.

  3. At matche danske producenter af sundhedsløsninger med relevante aftagere i det danske og i det globale sundhedssystem.

Nordic Health Lab er et dynamisk living lab, der faciliterer udvikling, test og demonstration af innovative og kommercielt interessante sundhedsløsninger leveret af danske virksomheder.

Det gøres i et tæt samarbejde mellem virksomheder, vidensinstitutioner og det danske sundhedsvæsen.

Nordic Health Lab har i dag udviklet sig til at være et landsdækkende sundheds-lab med testarenaer på danske hospitaler og i kommunernes genoptræningsmiljøer.

Testarenaerne stiller det relevante sundhedsfaglige miljø til rådighed til test af løsninger for på den måde at finde nye og innovative løsninger til nogle af deres store udfordringer.  

Nordic Health Lab arbejder først og fremmest med at bygge bro mellem dansk erhvervsliv og det danske sundhedssystem. Målet er at accelerere anvendelsen af ny teknologi i sundhedsvæsnet og efterfølgende eksportere de gode løsninger til udenlandske kunder.

Nordic Health Lab arbejder i øget omfang med at modne virksomheder til vækst og kapitalsøgning.

Det gøres blandt andet ved at tilbyde virksomhederne screening og yderligere kvalificering af virksomhedernes løsninger med henblik på at starte forløb i en eller flere af de testarenaer, der er en del af Nordic Health Lab.

Ligeledes hjælper labbet med adgang til sundhedsvæsenets økosystemer, med at opbygge fast-track testforløb og med rådgivning, der skal modne de danske sundhedsvirksomheder til vækst og kapitalsøgning.

Nordic Health Lab har bred appel

Nordic Health Lab henvender sig både til startups, såvel som til små og store virksomheder indenfor medico, farma, tech og digitale løsninger. Hver især kan virksomhederne nemlig indgå i det arbejde som labbet yder.

Iværksættere, de små og de mellemstore virksomheder får unik adgang til at teste og implementere deres sundhedsløsninger.

Og for de store virksomheder gælder det, at de får en unik adgang til et interessant økosystem med værdifulde netværk bestående af innovative iværksættere og relevante vidensinstitutioner med forskningsbaserede løsninger.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Nordic Health Lab

Projektejer:
Nordic Health Lab

Periode:
2018-2026

Støttet med:
2018-2021: 8,9 mio. kroner
2021-2024: 10,0 mio. kroner
2024-2026: 12,0 mio. kroner

Nye teknologier

Nordic Health Lab hjælper de danske virksomheder med at teste, videreudvikle og markedsvalidere produkter og nye teknologier, så de kan opnå størst mulig succes og få mange tilfredse brugere. På den måde passer projektet godt til Industriens Fonds arbejde med nye teknologier i dansk erhvervsliv.

PROJEKTPARTNERE

Nordic Health Lab arbejder sammen med en lang række af partnere, der understøtter indsatsen med at bringe innovative sundhedsløsninger ind på hospitaler og videre ud på eksportmarkederne.

KONTAKT

Projektejer
Jesper Juel-Helwig
CEO
50 89 78 10
jjh@nordichealthlab.com

Projektleder
Pia Andersen
Projektchef
25 94 24 52
pia@nordichealthlab.com

Kontakt

Nanna Nyholm

Projektleder

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.