Talent på tapetet

Brede skuldre kan bære mere og derfor hjælper Industriens Fond dem gerne på vej.

Kompetente og velkvalificerede medarbejdere er en forudsætning for, at virksomheder kan øge værdiskabelsen. Industriens Fond bidrager – gennem flere forskellige projekter – til at højne erhvervsfagliges kompetencer og studerendes interesse for de producerende erhverv.

En række af Fondens projekter helliger sig i særlig grad talenterne i det danske uddannelsessystem. Det gælder både blandt de yngre elever, men også studerende på senere tidspunkter i uddannelsesforløbet på erhvervsskoler, gymnasier, universiteter og lignende:

Talentfremme er dog ikke det eneste som Industriens Fond har involveret sig i. Fonden har også støttet mere bredt i uddannelsessystemet. Eksemplerne nedenfor viser blandt andet et projekt som skal fremme interessen for de naturvidenskabelige fag, samt et projekt hvor udsatte unge hjælpes til at få en uddannelse.

Projekt data

flere projekter

Industriens Fond har støttet flere forskellige typer af aktive projekter. Her på siden findes en beskrivelse af dem.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.