Ganske små ændringer fordoblede produktionen

Tandex har haft stort udbytte ud af at få kigget deres produktion igennem af et hold udefra. Faktisk var det ganske få ændringer, der skulle til for at øge effektiviteten markant.

Hos Tandex har man produceret tandbørster og tandstikker i Danmark siden 1931. Det skal virksomheden også gøre i fremtiden. Et forløb hos projektet Modstandsdygtig.dk har betydet en mere effektiv og konkurrencedygtig produktion, der har rustet virksomheden til at begå sig i et mere usikkert marked.

Hos Tandex fortæller adm. direktør Jeannie Heart Strømsborg, at konsulenterne fra Modstandsdygtig.dk har hjulpet med

  • Målinger af produktionsværktøjer
  • Sikre, at arbejdsrummet omkring produktionen er optimeret
  • Mere overvågning af maskinen, der samler børsterne, hvilket forhindrer driftsstop og har ført til en fordobling af produktionskapaciteten.

Et forløb hos Modstandsdygtig.dk er skræddersyet efter virksomhedens behov, og hjælper med at effektivisere og optimere produktionen samt sikre, at virksomheden er gearet til at handle hurtigt og agilt på et mere ustabilt marked.

Trænger din virksomhed også til at blive kigget efter i sømmene? Så er det nu, du skal slå til – sign up her, eller læs mere om projektet nedenfor.

Aktuelt

Nyhed

15. maj 2024

Her tæller de medarbejderne for klimaets skyld

Nyhed

25. april 2024

Spar penge og tid ved at reparere frem for udskiftning

AI kan hjælpe med at sikre kvaliteten af rengøringen af in-ear-høretelefoner.
Nyhed

19. april 2024

Kan AI også finde ørevoks?

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.