Når far og datter arbejder sammen: Man bliver nødt til at redefinere forældre-barn-rollen

Simone-Donbæk

Simone-Donbæk

Simone-Donbæk er 30 år, 3. generation ejerleder og marketingschef i Ledon, som producerer legeredskaber med børn og til børn.

Ledon har i over 50 år specialiseret sig i vedligeholdelsesfrie legepladser i genanvendeligt materiale, og legeredskaberne bliver i dag eksporteret til mere end 40 lande på verdensplan.

Simone blev medejer i Ledon i 2017, da hun overtog sin farfars andel i firmaet og arbejder til daglig tæt sammen med sin far, som er medejer og direktør. 

Simone brænder for at kunne tilbyde børn de bedste legeoplevelser og understreger vigtigheden af leg for børns udvikling og opvækst. Derfor har Simone også stort fokus på virksomhedens udvikling og ambitionen om at give en bedre verden videre til den næste generation. Simones farfar stiftede Ledon i 1969 og grundlagde den filosofi, Simone er med til at bevare den dag i dag; at skabe sjove og udviklende legepladser, hvor holdbarheden og sikkerheden er i top.

Du kan lære mere om Simone i vores NextGen-podcast. Her fortæller hun bl.a. om sine erfaringer som ejerlederdatter, og hvad hun tager med sig fra sin opvækst i ledelsen af familievirksomheden.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.