Gratis online-event: Hør hvordan du kan øge din virksomheds konkurrenceevne med cybersikkerhed

Danmarks første cyberbarometer går i luften d. 24. november kl. 13-14.15. Og du skal med. For en sikkerheds skyld! Med Cyberbarometeret tager Industriens Fond temperaturen på danske SMV’ers arbejde med cybersikkerhed og påviser for første gang sammenhængen mellem digitale sikkerhedstiltag og konkurrenceevne. Du finder eventet HER

Vi har spurgt 729 danske SMV’er om deres cybertiltag, og du er inviteret med, når vi dykker ned i baggrund, analyse og ikke mindst hvordan, cyberbarometeret kan blive udgangspunktet for at give jeres virksomhed et digitalt sikkerhedsløft.

Tre gode grunde til at deltage:

  • Indsigt i, hvordan virksomheder arbejder med cybersikkerhed
  • Konkrete tips til, hvordan din virksomhed kan komme i gang
  • Forståelse for at udnytte de konkurrencemæssige fordele, der ligger i at have et stærkt cyberforsvar 

Du finder eventet HER

Cyberbarometeret viser, at der ikke alene er en sammenhæng mellem høj cybersikkerhed og virksomhedens bundlinje, men at høj cybersikkerhed også giver øget tillid og styrker rekrutteringen.

På webinaret vil analysebureauet Analyse og Tal præsentere undersøgelsen bag barometeret og fortælle mere om, hvordan danske små og mellemstore virksomheder arbejder med cybersikkerhed samt de mange fordele, der er at høste, når først man er i gang. 
Du får desuden konkrete tips til, hvordan du selv kommer i gang med at forbedre din virksomheds cybersikkerhed, så du efter webinaret kan høste nogle af de fordele, som Cyberbarometeret peger på.  

Vi lover, at du vil gå både motiveret og klogere fra eventet. 

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig til eventet HER

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.