Se præsentationen af Danmarks første Cyberbarometer

Se med her og få:

  • Indsigt i, hvordan virksomheder arbejder med cybersikkerhed
  • Konkrete tips til, hvordan din virksomhed kan komme i gang
  • Forståelse for at udnytte de konkurrencemæssige fordele, der ligger i at have et stærkt cyberforsvar 
  • Gode råd fra en virksomhed, der selv har været under angreb

Har du styr på din virksomheds cybersikkerhed

Den 24. november kl. 13.00 præsenterede Industriens Fond Danmarks nye cyberbarometer. Barometeret viser blandt andet, at en høj grad af cybersikkerhed er godt for en virksomheds bundlinje og konkurrenceevne. Og det gør sig både gældende for små og mellemstore virksomheder.

På eventet præsenterede Fonden den sidste nye viden om, hvordan virksomhederne konkret arbejder med cybersikkerhed på baggrund af barometeranalysen lavet af Analyse og Tal. Og gav desuden sit bud på, hvordan man som virksomhed kan komme i gang.

Store omkostninger

Det gør ondt at blive ramt af et hackerangreb. Omkostningerne er enorme og konsekvenserne kan mærkes med det samme – både på pengepungen, på driften og på virksomhedens renommé.

Det kan du høre Henrik Buss fra pumpevirksomheden DESMI fortælle om i videoen.

Da DESMI i 2020 blev udsat for et phishing-angreb, måtte medarbejderne kæmpe i døgndrift for at komme ovenpå igen. Det lykkedes, og selvom det umiddelbart var svært at have de positive briller på i situationen, kom der også noget positivt ud af angrebet. For hos DESMI har de sidenhen oprustet inden for IT-sikkerhed, og det har vist sig at være en konkurrencefordel.

“Det, vi oplever i dag, er, at vi er længere end vores konkurrenter,” lyder det blandt andet fra Henrik Buss, der er IT-sikkerhedschef hos DESMI.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.