Cybersikkerhed: “Truslen har aldrig været større”  

Som udbyder af kritisk infrastruktur kan cyberhændelser potentielt lamme forsyningsinfrastrukturen og medføre store problemer for samfundet. Selv mindre afvigelser i driften har betydning, da EWII skal leve op til forbrugernes forventninger om pålidelighed og stabilitet.

“De kan nok ikke få så meget ud af det kommercielt, men de kan drille.”

Sådan siger Claus Møller, der er kommerciel direktør hos energikoncernen EWII, der leverer vand, varme, fibernet og el. Altsammen hører det under betegnelsen kritisk infrastruktur. Derfor er arbejdet med cybersikkerhed en naturlig del af alt, hvad de laver i virksomheden.

Fakta

Cyberbarometeret belyser konkurrencefordelene ved investeringer i cybersikkerhed. Barometeret er baseret på en årlig spørgeundersøgelse blandt danske små og mellemstore virksomheder. Årets barometer bygger på 919 besvarelser. Du kan læse årets rapport her.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.