Bliv D-mærket – din vej til en cybersikker virksomhed

Concept image of data gathering and statistical working.

En D-mærket virksomhed er en mere cybersikker virksomhed – Kom i gang nu.

Kravene til cybersikkerhed i virksomheder skærpes konstant. Om bare 20 måneder forventes EU’s NIS2-direktiv at være fuldt implementeret, og over 1000 danske virksomheder skal leve op til markant skærpede krav til deres it-sikkerhed. Som et af de mest digitaliserede lande i verden er det næppe sidste gang, at der stilles øgede krav til sikkerheden omkring den digitale matrikel. Det giver god mening i en tid, hvor hackerangreb kun bliver flere – og mere avancerede. Digitalisering skal følges med sikkerhed – og med nye krav følger også nye muligheder.

Men hvordan kommer man som virksomhed i gang?

Med D-mærket er din virksomhed sikker på at leve op til minimumskravene i NIS2-direkitvet. D-mærket er en mærkningsordning, som Industriens Fond står bag i samarbejde med en bred aktørkreds. At få D-mærket er din virksomheds bevis for at leve op til krav om databeskyttelse, datasikkerhed og dataetik samt risiko- og leverandørstyring. Og med de krav, der stilles – ikke bare fra myndigheder – men også i stigende grad fra kunder og samarbejdspartnere bliver D-mærket også et stærkt konkurrenceparameter.

Start din rejse mod en mere cybersikker og dermed mere konkurrencedygtig virksomhed med D-mærket. Herunder fortæller vi kort og præcist, hvordan du kommer i gang.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.