Big Data – fra vision til handling

Der er bred enighed om, at potentialet i Big Data er stort. Men hvordan kan danske virksomheder konkret få værdi ud af arbejdet med Big Data?

Evnen til at håndtere, analysere og udnytte Big Data kommercielt er en udfordring for mange virksomheder på tværs af brancher. Gennem fem Big Data-projekter ønsker Industriens Fond at etablere tætte samarbejder mellem videnspersoner og virksomheder, så de sammen kan skabe forretningsmæssig værdi ud af Big Data. Resultatet af projekterne bliver blandt andet en række virksomhedsrettede redskaber og løsninger til danske virksomheder, så de kan skabe værdi ud af Big Data.

Fredag den 23. oktober 2015 præsenterer vi de fem projekter. Det gøres gennem et kort oplæg fra hver af projekterne, samt en efterfølgende mulighed for at indgå i en tæt dialog med hvert enkelt projekt. Dagens program ser ud som følger og du kan læse mere om tilmelding, tid og sted nedenfor.
 

program

08:30  –  MORGENMAD og REGISTRERING

09:00  –  VELKOMST
Nina Munch-Perrin, moderator, Danmarks Radio.

09:05  –  FRA VISION TIL HANDLING
Mads Lebech, adm. direktør, Industriens Fond.

09:20  –  BIG DATA I EN DANSK INDUSTRIVIRKSOMHED
Peter Hohnen, Head of Support & Development, Wisecon.

09:40  –  PITCHES FRA DE FEM PROJEKTER
Hvad er det for en forandring projekterne søger at opnå?

10:15  –  VIDENSBAZAR
Uddybende debat, information og idégenerering. Der vil være mulighed for at komme i dialog med alle fem projekter og høre om projekternes sigte og metoder.

 • BIG SOCIAL DATA ANALYTICS
  Virksomheder udstyres med redskaber og kompetencer, så de kan kombinere sociale mediers data med virksomhedens in-house data.
  Copenhagen Business School v/ professor Ravi Vatrapu.
   
 • BIG DATA BY SECURITY
  Der udvikles virksomhedsrettede løsninger baseret på person- og virksomhedsfølsomme data gennem anvendelse af krypteringsteknologi.
  Københavns Universitet v/ lektor Kurt Nielsen.
   
 • FRA BIG DATA TIL BIG BUSINESS
  Virksomheder tilføres kompetencer for at realisere værdien af deres data og ad den vej skabe nye profitable aktiviteter.
  Copenhagen Business School v/ professor Thomas Ritter.
   
 • BIG DATA BUSINESS ACADEMY
  Virksomheder hjælpes med at løse forskellige udfordringer i anvendelsen af Big Data i deres forretning.
  CLEAN v/ project manager Bjarke Kovshøj.
   
 • INDUSTRIAL DATA ANALYSIS SERVICE
  Forskere og virksomheder indgår i et samarbejde, hvor viden og udfordringer giver helt nye tilgange til arbejdet med Big Data.
  Københavns Universitet v/ professor Christian Igel.
   

11:30  –  OPSAMLING og AFSLUTNING
Nina Munch-Perrin, moderator, Danmarks Radio.

12:00  –  FROKOST og NETVÆRK
 

Tilmelding

Hvis du ønsker at deltage, så send en mail med dine kontaktoplysninger til bigdata@industriensfond.dk. Der er sidste frist for tilmelding den 18. oktober 2015. Det er gratis at deltage.
 

Sted

Arrangementet foregår på Toldboden i København.

Toldboden
Nordre Toldbod 18
1259 København K

Projekt data

Hvorfor Big Data?

Industriens Fond foretager jævnligt temaindkaldelser, hvor fonden fokuserer på et specifikt tema. Tidligere i år gennemførtes en temaindkaldelse om Big Data og det har ført til igangsættelse af de fem projekter, der spiller en hovedrolle ved arrangementet den 23. oktober 2015.

Tilmelding

Har du lyst til at deltage i arrangementet, så send en mail med dine kontaktoplysninger til Industriens Fond på adressen:

bigdata@industriensfond.dk

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, så er du velkommen til at kontakte Industriens Fond.

Ole Østrup
Formidlingsansvarlig
Telefon: 70 20 92 08
Mail: oos@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.