Digitale frontløbere hjælpes godt på vej

Digital Hub Denmark - speech
Aktiv
Iværksætteri

Digital Hub Denmark knytter internationale teknologitalenter sammen med danske virksomheder, for at gøre dansk erhvervsliv til europæisk frontløber inden for digital udvikling og vækst.

Projektets topprioriteter

  1. At tiltrække talenter, startups, virksomheder, investorer og delegationer til det danske tech-økosystem.

  2. At understøtte væksten i tech-sektorer som FinTech, HealthTech, CreaTech, PropTech, AgriTech, EdTech, GovTech og robotteknologi.

  3. At facilitere møder på tværs af sektorer, teknologier og brancher.

Danmark skal stå stærkere, når det handler om udvikling og udnyttelse af ny teknologi. Der ligger nemlig et stort vækstpotentiale på det digitale område, hvis det internationale talentmiljø i højere grad bliver en del af det danske tech-økosystem.

Digital Hub Denmark er derfor skabt med det formål, at gøre Danmark til europæisk frontløber inden for digital udvikling.

Digital Hub Denmark driver digitaliseringen fremad i dansk erhvervsliv

Hubben har til hensigt at bygge broer mellem idé og erfaring ved at trække investeringer, digital viden, startups og talenter til Danmark.

Derved opbygges en vækstkultur baseret på globalt mindset, omstillingsparathed og et højt kompetenceniveau inden for digital innovation i danske virksomheder, herunder også gode evner inden for implementering af nye teknologier til at øge konkurrenceevnen og skabe indtjening lokalt såvel som globalt.

I det lys arbejder Digital Hub Denmark med digital transformation og skaber digitale forretningsmodeller hos især nystartede iværksætter-virksomheder, men også hos de små og mellemstore danske virksomheder.

Digital Hub Denmark har fokus på netværk og nye teknologier

Digital Hub Denmark giver virksomheder, forskere, studerende, talenter og starts-up mulighed for at arbejde sammen med henblik på at udvikle nye digitale forretningsmodeller og skabe vækst i nye virksomheder.

Digital Hub Denmark

Digital Hub Denmark Networking

Digital Hub Denmark panel

Hubben er blandt andet optaget af at skabe netværk mellem private virksomheder, iværksættere og forskere og dermed matche specialkompetencer og ny forskning med virksomheders unikke problematikker og udfordringer.

Digital Hub Denmark er i dag også et fysisk mødested, men har især fokus på – digitalt – at markedsføre og brande Danmark som knudepunkt for digital innovation.

Ambitionen er at gøre Danmark til Europas mest attraktive digitale vækstmiljø og understøtte et styrket økosystem hvor ​​nye digitale produkter, tjenester og forretningsmodeller udvikles, afprøves, modnes og foldes ud globalt.

Teknologimæssigt bevæger Digital Hub Denmark sig inden for mange forskellige brancher, hvor Danmark og dansk erhvervsliv har en særlig styrkeposition og rolle at spille globalt. Nogle af dem portrætteres i videoerne her:

FinTech

Robotteknologi

PropTech

AgriTech

Kunstig intelligens

EdTech

HealthTech

CreaTech

Det danske økosystem for tech-startups

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Digital Hub Denmark

Projektejer:
Digitaliserings- og Ligestillingsministeriet

Periode:
2019-2024

Støttet med:
5,0 mio. kroner

Projektpartnere

Projektet udføres i samarbejde med en bred kreds af aktører, der alle arbejder med uddannelse, erhvervsfremme og digitalisering af dansk erhvervsliv.

Kontakt

Nikolaj Christensen
CEO
Digital Hub Denmark
nicolaj@digitalhubdenmark.dk

Kontakt

Morten Mommsen

Projektleder

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.