Kampagne stiller skarpt på virksomheders arbejde med cybersikkerhed

Afsluttet
Cybersikkerhed

Projektet vil igennem en oplysningskampagne skabe øget bevidsthed blandt unge om cybersikkerhed med henblik på en større rekruttering til IT-uddannelser.

Danske virksomheder udsættes i stigende grad for cyberangreb. Intensiteten og det høje trusselsniveau vil i den nærmeste fremtid udvikle sig til at samfundsmæssigt problem, da Danmark mangler kvalificerede IT-folk til at forsvare Danmark imod cyberspionage og cyberkriminalitet. Der ligger således en stor opgave i at skaffe flere ressourcer og kompetencer på IT- og cybersikkerhedsområdet.

Awareness kampagne 2020 – Cybersikkerhed er en oplysningskampagne, som skal øge unges bevidsthed om cybersikkerhed i en digitaliseret verden, og de karrieremuligheder der findes indenfor området. Projektet vil udvikle et sportsunivers, som skal danne rammen for kampagnens markedsføring, og skal bygges op omkring Forsvarets Efterretningstjenestens eksisterende rekrutteringsindsats – Cyberlandsholdet. Igennem videoer og SoMe skal kampagnen skabe bred awareness og entusiasme blandt IT interesserede.

I sidste ende skal projektet få flere unge til at uddanne sig indenfor IT- og cybersikkerhed og derved afhjælpe den nuværende og fremtidige kompetencemangel hos erhvervslivet.

Projektet henvender sig til unge mellem ca. 15-25 år, der har – eller potentielt kunne have – interesse for en karriere inden for cybersikkerhed.

Se filmene: 

Hvad er Cybersikkerhed

FE Cyberlandshold

Danmark har brug for dig!

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Awareness kampagne 2020 – Cybersikkerhed

Projektejer:
Forsvarets Efterretningstjeneste

Periode:
2020-2021

Støttet med:
0,7 mio. kroner

PROJEKTPARTNERE

Projektet udføres af Forsvarets Efterretningstjeneste. Besøg dem herunder.

CYBERINDSATS

Projektet er en del af Industriens Fonds indsats inden for cybersikkerhed. Læs mere derom her:

KONTAKT

Projektejer:
Jette Krag
HR-medarbejder
Telefon: 33 32 55 66  
Mail: fe1829@fe-ddis.dk

Kontakt

Anders Ziegler Kusk

Programleder, Bæredygtig Produktion

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.