Webinar: Få forenklet og optimeret din virksomheds produktprogram

Simplimize skaber et skarpere produktprogram. Hør hvordan det gøres på et webinar om metoden og de tilhørende værktøjer.

Dato: 20. marts 2024, 21. august 2024, 17. januar 2025 og 19. marts 2025
Tid: 10:00 – 11:00
Sted: Online

Simplimize er en systematisk og operationel fremgangsmåde, der forenkler og optimerer din virksomheds produktprogram, reducerer omkostningerne i alle led og styrker evnen til at udvikle nye markedsrelevante og konkurrencedygtige produkter.

Målet med Simplimize er at optimere din forretning til vækst og højere indtjening. Men også at gøre din forretning klar til at udnytte nye teknologier bedre – for eksempel kunstig intelligens.

Simplimize-metoden og værktøjerne har allerede opnået dokumenteret effekt hos mere end 30 virksomheder. Virksomhederne har fået en lavere kapitalbinding og hurtigere leveringstider – men det bedste er, at de nu udvikler og lancerer nye produkter med en uhørt træfsikkerhed i markedet og med en hastighed de end ikke havde turdet drømme om.

Webinaret om Simplimize er især for dig, der enten arbejder med eller har interesse for optimering af produktion, planlægning og logistik. Deltag på webinaret af én times varighed, hvor du præsenteres for metoden og de 6 tilhørende værktøjer, opdager, hvor kompleksiteten i din virksomhed stammer fra og får overblik over dine muligheder med Simplimize.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Ole Østrup

Communications Manager

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.