“Vi forsøger at se ind i fremtiden, så vi kan passe på vores medarbejdere”

Et forløb med Modstandsdygtig.dk satte skub i forandringen hos Brandt A/S

Et forløb med Modstandsdygtig.dk satte skub i forandringen hos Brandt A/S

Direktør i Brandt A/S, René Damgaard, kontaktede Modstandsdygtig for at få kigget virksomheden igennem udefra. Det satte gang i en lang række forandringer.

Hos Brandt A/S i Varde er kompetenceudvikling nu sat på formel, og flere processer er i gang med at blive digitaliseret. Et forløb med Modstandsdygtig.dk satte skub i forandringen, fortæller René Damgaard, der er direktør i en af landets førende virksomheder inden for industrilakering.

“Vi skal jo være her i mange år, og vi har et ansvar for vores medarbejdere. Med projekt Modstandsdygtig har vi fået eksperter til at kigge vores forretning efter i sømmene, og det har vi fået rigtig meget ud af,” siger han.

Med Modstandsdygtig kan din virksomhed få overblik over modstandsdygtighed og få identificeret eventuelle innovations- og forretningsmuligheder. Samtidig har projektet fokus på potentielle fremtidsscenarier og hvordan de kan påvirke virksomheden. Et projektforløb munder ud i en konkret plan for igangsættelse af forebyggende og styrkende aktiviteter, der ruster virksomheden til fremtiden.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.