Store mængder med meget viden

Ny teknologi og nye metoder baner vej for indhentning af ny viden ude fra. Det kan gøres på mange måder.

Moderne kommunikationsteknologier er en af baggrundene for, at virksomheder i øget omfang kan søge information udefra. Indsamling af viden og nye typer af data er pludselig blevet muligt og i en verden, hvor omstillingsparathed er essentielt, har det en høj værdi, at kende markedet og sine øvrige omgivelser godt. Og på et opdateret grundlag.
 

Sug viden udefra

Flere projekter fra Industriens Fonds projektportefølje arbejder med denne form for ”inddragelse” af omverdenen.

I projektet SMV Crowdsourcing (LINK) bistås en række danske virksomheder i at arbejde med indhentning af ny viden gennem crowdsourcing-værktøjer og dernæst strukturere og fortolke den nye information.

Pretotyping er på agendaen i projektet Corporate Garage (LINK), der blandt andet hjælper virksomheder med at udfordre sin egen forretningsmodel ved at involvere kunder på et tidligt tidspunkt og ved at blive bedre til at se virksomheden udefra og ind.

Også hackathons er blevet et mere og mere udbredt element i projekterne fra Industriens Fonds projektportefølje. Som navnet antyder, var netop hackathon-idéen en af hjørnestenene i eksempelvis projektet Hackathons om Cirkulært Design (LINK) og senere vil samme tilgang manifestere sig i projektet Copenhagen ITS Hackathon (LINK).
 

Endnu flere

Industriens Fonds projektportefølje indeholder mere end 100 aktive projekter, der på forskellig vis fremmer dansk konkurrenceevne. De kan alle besøges her.

Projekt data

Projekter

Industriens Fond har mere end 100 projekter i porteføljen af aktive projekter. De arbejder alle for at fremme dansk konkurrenceevne og nogle af dem benytter crowdsourcing, hackathons og pretotyping.

Video

I projektet SMV Crowdsourcing Lab afholdes der jævnligt workshops, hvor virksomheder engagerer sig i projektet og nogle af de metoder, der findes på crowdsourcing-området. Se mere om det i videoen her.

Der kan desuden læses meget mere om projektet på projektets hjemmeside. Den kan tilgås her.

Nyhedsbrev

Industriens Fond iværksætter løbende nye projekter. Ved at læse fondens nyhedsbrev, kan man med jævne mellemrum følge med i relevante aktiviteter. Abonnement på nyhedsbrevet kan tegnes ved at benytte linket nedenfor.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.