Overtog fars firma; “Jeg er oplært ved spisebordet”

Julie Bruun var leder af virksomheden CP, som hun har overtog fra sin far.

Julie Bruun, leder af virksomheden CP, som hun har overtaget fra sin far.

Der findes lige nu godt 200.000 børn af ejerledere i Danmark, og forskning viser, at netop DE har et særligt potentiale for at lede og udvikle virksomheder. NextGen stiller skarpt på den næste generation af ejerledere i Danmark.

Julie Bruun er gæst i første afsnit af podcastserien, NextGen. Julie fortæller sin historie om overtagelsen af virksomheden CP efter sin far, om at være ung kvindelig ejerleder i en mandsdomineret branche og om at stole på sin intuition frem for at være slave af excel-arket. 

Din vært er Josefine Volqvartz, afsnittet et optaget hos Dansk Erhverv og produceret i samarbejde mellem Center for Ejerledede virksomheder på CBS og KvindeKompagniet.

Podcasten er en del af forskningsprojektet NextGen – Fremtidens Ejerledere, et samarbejde mellem Center for Ejerledede Virksomheder, Industriens fond og Københavns Universitet. Læs mere på www.nextgen.nu

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.