Kunstig intelligens gør malerarbejde mere præcist

Den danske virksomhed Inropa laver robotter, der maler alt fra vinduesrammer til stålelementer i byggeri – og de har sammen med AI Denmark udforsket, hvordan kunstig intelligens kan hjælpe med at gøre robot-malerne dygtigere.

Hvis man vil sætte en robot til at male en genstand, fx en vinduesramme eller et stålelement til et byggeri, så er det vigtigt, at den ved, hvad den skal male – og især hvad den ikke skal male. Det er spild af tid og maling, hvis den eksempelvis også maler ophænget eller bare sprøjter maling ud i luften, fordi den ikke kan finde ud af, hvor genstanden er.

Din virksomhed har også mulighed for at deltage i et forløb, hvor I sammen med AI Danmark finder ud af, hvad kunstig intelligens kan gøre for jeres forretningstrategi. Læs mere her

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.