Kan AI også finde ørevoks?

AI kan hjælpe med at sikre kvaliteten af rengøringen af in-ear-høretelefoner.

AI kan hjælpe med at sikre kvaliteten af rengøringen af in-ear-høretelefoner.

Virksomheden TechSave har fået hjælp til at udforske mulighederne for, hvordan AI kan understøtte rensningen af in ear-høretelefoner. 

TechSave har taget et stort skridt mod at forbedre kvalitetssikring af deres renseprocesser, når de rengører in-ear høretelefoner. Gennem AI Denmark og Teknologisk Institut har virksomheden fået rådgivning om, hvordan man kan bruge AI til at understøtte processerne. 

TechSave er en teknologivirksomhed, som udvikler renseprocesser og maskiner til rensning af særligt væskeskadet teknologi. Man er tilstede i mere end 10 lande og har typisk maskiner stående på forskellige typer af elektronikværksteder. 

“Vi tilmeldte os AI Denmark , fordi vi gerne ville have afdækket den mangel på viden, som vi havde på området omkring kunstig intelligens,” siger Jonas Tedde, der er udviklingschef og grundlægger af Techsave.

Billedgenkendelse til kvalitetssikring

Jonas Tedde fortæller videre, at man gerne ville opnå en større viden om AI med henblik på at finde konkrete anvendelsesområder i forretningen. 

“Vi ville gerne have en grundforståelse af teknologien, så vi kunne beslutte os for, hvor vi kunne bruge AI i vores lille univers.”

TechSave har konkret arbejdet med billedgenkendelse, som i dette tilfælde har hjulpet med at identificere, hvornår høretelefonerne er helt rene, og hvornår der skal yderligere rengøring til, som det fremgår af videoen ovenover.

“Vi har fået en forståelse af, hvor lidt der skal til, før vi kan få et helt fantastisk output,” siger Jonas Tedde fra Techsave.

AI Denmark gennemfører skræddersyede udviklingsforløb af op til seks måneders varighed. Læs mere her

Aktuelt

Nyhed

17. maj 2024

“Synlighed er utrolig vigtig, hvis man vil gøre bæredygtighedsrejsen på arbejdspladsen til et fælles ansvar”

Nyhed

15. maj 2024

Her tæller de medarbejderne for klimaets skyld

Nyhed

13. maj 2024

Deltag i ambitiøst forløb for iværksættere

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.