Hun følte sig forpligtet til at overtage farens virksomhed

Ulla Holmen Mikkelsen, CMO og ejer i Mikkelsen Electronics A/S er seneste gæst i NextGen podcasten. Hun beretter om et forholdsvist underbelyst emne, når det kommer til ejerledelse: Pligt. Nærmere bestemt den pligt, der medfølger, når man er vokset op i en familie- eller ejerledet virksomhed. Ulla følte pligten til at føre sin fars livsværk videre som et kald, og hun stortrives, som både ejer og leder i virksomheden.

NextGen er produceret af Center for Ejerledede Virksomheder og KvindeKompagniet. Podcasten er en del af forskningsprojektet NextGen – Fremtidens Ejerledere, et samarbejde mellem Center for Ejerledede Virksomheder, Industriens fond og Københavns Universitet.

Læs mere på www.nextgen.nu

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.