Få hjælp til at komme i gang med den cirkulære omstilling

Ønsker du også at komme i gang med den grønne omstilling? Industriens Fond har lanceret flere projekter, som kan hjælpe dig videre.

Over 3/4 af de danske virksomheder har et ønske om at gå i gang med en cirkulær økonomi, men oplever, at det er svært at komme i gang. Derfor står Industiens Fond bag initiativer, som kan give dig relevant information om strategiske samarbejder samt lave en vurdering af din parathed til at indgå i den cirkurlære omstilling.

Industriens Fond har bl.a. projekter, der arbejder med:

  • alle led af værdikæden, fra råvareproducenter over til komponentleverandører, producenter, distributører, forhandlere, forbrugere og affaldshåndteringsfirmaer.
  • de udfordringer og dertilhørende løsninger, som omgiver brugen af afskær og restmaterialer i nye produkter.
  • at gøre det lettere for virksomheder at udnytte spildstrømme ved at øge virksomhedernes kompetenceniveau og sikre ledelsesmæssig forankring.

Læs mere om projekterne herunder og find ud af, hvad de kan gøre for din virksomhed:

Kontakt

Anders Ziegler Kusk

Programleder, Bæredygtig Produktion

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.