Danske virksomheder: Grøn omstilling har lige så stor fokus som bundlinjen

Oplæggene på Industriens Dag i Kolding var velbesøgte, og vi fangede to af de virksomheder som deltog i oplægget om Afkobling 2030, for at høre om hvor de står, og hvad de føler kan få dem videre med den grønne omstilling.

Rema Tip Top A/S fra Kolding producerer reperationsmateriale til dæk og Mirit Glas fra Vojens leverer glasprodukter, primært til industrien. Begge virksomheder har allerede taget de første skridt i forhold til bæredygtighed og skal også til at arbejde mere med ESG i deres værdikæder.

Til dette kan et projekt som Afkobling 2030 være et værktøj, som kan hjælpe dem med at udvikle og teste løsningerne ved at give adgang til ekspertrådgivning, netværk, kompetenceudvikling og meget mere. Formålet er bl.a. at reducere udledninger og at sørge for at skabe løsninger, som både gavner verden og bundlinjen.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.