Danske innovatører går efter at ændre sportsverdenen

Årets SportsTech Festival fremviste i sidste uge et bredt udsnit af alt det, Danmark har at byde på, inden for sportsteknologi. Og det er ikke så lidt.

Den danske sportsteknologibranche omsatte i 2021 for 1,8 milliarder kroner i 2021, og Danmark er allerede i top-10 i verden i sportstechbranchen – København ligger nummer fire blandt Europas byer – kun overgået af London, Paris og Berlin. Men potentialet er ifølge arrangørerne, DIF Innovation Lab, meget større

I videoen herunder møder du tre iværksættere, der alle udvikler nye teknologier til den danske idrætsscene.

  • Second Sun, der har fundet en bæredygtig måde at få solen til at ramme græstæpper
  • Fysiometer, som laver visualiseringer af atleters fysiske formåen
  • Goal Stations, der har udviklet et system til at træne fodboldspilleres pasninger

Industriens Fond er hovedsponser på SportsTech Festivalen – arrangeret af DIF Innovation Lab.

DIF Innovation Lab skal skabe et styrket dansk økosystem inden for innovation af idrætten med fokus på stærke udviklingssamarbejder mellem vidensinstitutioner, idrætten, erhvervsliv og iværksættermiljøer. Alt sammen for at skabe bedre fysiske idrætsfaciliteter, udvikle nyt sportsudstyr eller nye services, som højner tilskueroplevelsen. 

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.