Mød deltagerne til årets Danish Tech Challenge

Danish Tech Challenge 2019

Danish Tech Challenge 2019

Mød årets mest lovende startups indenfor life science, biotech, medtech, og robotteknologi.

En badedragt, der kan forhindre dig i at drukne eller et apperat, der afhjælper klyngehovedpine.

Ud af mere end 100 idérige ansøgere udvælger Danish Tech Challenge hvert år ca. 20 af de mest lovende startups til DTU Science Parks vækstprogram for hardware-startups. Formålet er at hjælpe virsomhederne med at komme ud over stepperne, så hurtig som muligt, men med de bedst mulige forudsætninger for succes.

Torsdag d. 16. november viser de udvalgte startupvirksomheder for første gange deres innovative produkter frem, og for at krydre det hele, laver Danish Tech Challenge et investeringsspil. Virksomhederne pitcher deres produkt til publikum, der til gengæld har mulighed for at lave fiktive investeringer i forretningsmodellen. Sidst på dagen kåres en vinder.

Stor præmie på spil

Når dette års udgave af Danish Tech Challenge når til vejs ende, kåres årets vinder ved et festligt pitch event. Her overrækkes Industriens Fonds Iværksætterpris til vindervirksomheden, der også modtager en præmiecheck på 500.000 kroner.

Siden 2014 har Danish Tech Challenge accelereret 180 startups, de har modtaget samlet 2,7 milliarder kroner i funding, der er blevet skabt omkring 1.500 arbejdspladser, og i dag eksporterer to ud af tre til udenlandske markeder.

Mød årets 19 deltagere herunder:

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.