Podcast: Kan man arve drive?

Vi ved fra forskningen, at dem der oftest bliver virksomhedsejere er mennesker, der er vokset op i virksomhedsdrivende familer. Men betyder det, at drive er arveligt?

Podcasten er produceret af Center for Ejerledede Virksomheder og KvindeKompagniet

Signe Cederstrøm skulle ikke være ejerleder. Med en cand.mag i hånden var planen at blive gymnasielærer, men da far Finn luftede ideén om et salg af familievirksomheden Resino Inks, trak det i Signe for at føre farens og familiens livsværk videre. Måske fordi hun var involveret i virksomheden fra hun var helt lille. Eller fordi hun intuitivt vidste, hvad det krævede at kaste sig ud i at lede en førende trykfarve virksomhed.

Podcasten er en del af forskningsprojektet NextGen – Fremtidens Ejerledere, et samarbejde mellem Center for Ejerledede Virksomheder, Industriens fond og Københavns Universitet.

Læs mere på www.nextgen.nu

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.