Diversitet som en genvej til at øge væksten

ProWoC
Aktiv
Internationalisering

Talentfulde kvinder skal tættere på dansk erhvervsliv og bidrage til at øge både diversiteten og konkurrenceevnen hos små og mellemstore danske virksomheder.

Projektets topprioriteter

  1. At øge diversiteten i dansk erhvervsliv.

  2. At understøtte gode netværksmøder mellem dansk erhvervsliv og medlemmerne af Professional Women of Colour.

  3. At styrke danske virksomheders konkurrenceevne gennem øget mangfoldighed i de danske virksomheders medarbejdersammensætning.

Øget diversitet i virksomheder kan bane vej for en styrket konkurrenceevne. Men alt for få virksomheder formår at udnytte det potentiale der ligger i at skabe en mere mangfoldig arbejdsplads. Det vil ProWoC lave om på gennem en række forskellige aktiviteter.

Med fokus på især farvede kvinders muligheder i dansk erhvervsliv, arbejder ProWoC på flere forskellige måder med at få flere virksomheder til at få øjnene op for de muligheder der ligger i at sætte diversitet højt på agendaen.

Netværk, coaching og mentorforløb

ProWoC, der er en forkortelse for Professional Women of Colour, kommer løbende til at facilitere gode møder mellem sine medlemmer og dansk erhvervsliv.

ProWoc - Professional Women of Color

Målet er at møderne skal bringe diversitets-agendaen ind i flere virksomheder, og at det fører konkret forandring med sig i form af mere mangfoldige medarbejderstabe i mange flere danske virksomheder. Særligt tre aktiviteter danner fundamentet for indsatsen.

Netværksarrangementer:
Arrangementerne skal have bred appel. De skal skabe et attraktivt og motiverende fællesskab hvor farvede kvinder kan udvikle sig yderligere og komme endnu tættere på dansk erhvervsliv.

Mentorordning:
Gennem mentorordningen får medlemmer i ProWoC adgang til et unikt mentorforløb, der hjælper kvinderne med at realisere deres fulde professionelle potentiale. I løbet af ordningen deler deltagerne deres personlige og professionelle erfaringer, inspirerer hinanden og opbygger sammen en stærk og bæredygtig gruppe af kvindelige ledere og rollemodeller.

Coaching:
ProWoC kommer til at udbyde coaching-forløb for både kvinder og mænd, der vil styrke deres viden og kompetencer inden for diversitets- og inklusionsagendaen.

ProWoC

Samarbejdet mellem Industriens Fond og Professional Women of Colour fører også en række andre fordele med sig.

Med støtten fra Industriens Fond vil Professional Women of Colour også kunne udvikle yderligere initiativer, der fremmer diversiteten i dansk erhvervsliv.

Og gennem samarbejdet med Professional Women of Colour folder Industriens Fond sit arbejde med diversitet yderligere ud – et arbejde, der både påvirker fondens projektportefølje og aktiviteter over en bred kam, men som også indeholder målrettede indsatser på særligt udvalgte områder.Projektdata

Projektet

Projektnavn:
ProWoC

Projektejer:
ProWoC

Website:
Læs mere

Periode:
2023-2024

Støttet med:
430.000 kroner

Diversitet

Samarbejdet med Professional Women of Colour er et af flere initiativer i Industriens Fonds projektportefølje, som beskæftiger sig med diversitet og øget konkurrenceevne i dansk erhvervsliv. Læs mere om fondens arbejde med diversitet her.

Kontakt

Projektejer:
Ifeoma Okpala
President
prowocboard@prowoc.org

Projektleder:
Caroline Onyango-Dyregaard
Head of Sponsorship and Liaison
sponsor.liaison@prowocboard.org

Kontakt

Anders Wils

Direktionskonsulent

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.