Ansøg

Ansøgninger skal indsendes digitalt via fondens ansøgningsportal.

Vi anbefaler, at du har forberedt din ansøgning, før du logger på ansøgningsportalen. På den måde er du klar til at udfylde og vedhæfte alle relevante informationer. Ansøgningsportalen finder du længere nede på siden. (Vi gør opmærksom på, at det desværre ikke er muligt at tilgå ansøgningsportalen via Safaris browser.)

Første gang du indsender en ansøgning, skal du oprette dig som bruger af ansøgningsportalen – husk at angive fornavn og efternavn under ”Profil”. Herefter udfylder du alle felter i det digitale skema og vedhæfter eventuelle bilag. Upload gerne CV på alle ansvarshavende personer i projektet.

Vær opmærksom på, at dine indtastede oplysninger ikke gemmes undervejs som kladde, og at ansøgningen ikke kan redigeres efter indsendelse. Når din ansøgning er klar, klikker du på ’Send’. Du vil herefter modtage en mail fra os med kvittering for modtagelse.

Hvem ejer idéen

I Industriens Fond modtager vi mange ansøgninger, og vi bliver inspireret til at igangsætte nye aktiviteter til gavn for dansk konkurrenceevne fra mange sider. Som ansøger skal du være opmærksom på, at du ved fremsendelse af en ansøgning indvilliger i, at idéen bliver tilgængelig for Industriens Fond uanset, om der bevilliges støtte eller ej. Vi kan dermed heller ikke garantere, at dele af en projektidé ikke på et tidspunkt vil kunne opfattes som om den indgår i et andet af Fondens øvrige projekter.

Personfølsomme oplysninger

Såfremt du i forbindelse med indsendelse af en ansøgning giver personoplysninger om andre end dig selv, skal du – inden indsendelsen af ansøgningen – sørge for, at disse personer er informeret om, at deres personoplysninger vil blive behandlet af Fonden. Fonden anmoder om, at ansøgning og bilag ikke indeholder personfølsomme oplysninger og CPR-numre. Fondens persondatapolitik kan læses i sin fulde længde her.

Dokumenter

Dokumenter til brug for ansøgningen.

Ansøgningsskema 
Ansøgningen skal indeholde disse informationer. 

Download indhold af ansøgningsskema (word) 

Budgetskabelon 
Skabelon og vejledning til at udarbejde budget. 

Download skabelon (regneark) 

Send ansøgning

Din ansøgning skal indsendes via fondens ansøgningsportal. (Vi gør opmærksom på, at det desværre ikke er muligt at tilgå ansøgningsportalen via Safaris browser.)

Gå til ansøgningsportalen

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.