Sådan ansøger du

Ansøgninger skal indsendes digitalt via fondens ansøgningsportal

Vi anbefaler, at du har forberedt din ansøgning, før du logger på ansøgningsportalen. På den måde er du klar til at udfylde og vedhæfte alle relevante informationer. Ansøgningsportalen finder du længere nede på siden.

Første gang, du indsender en ansøgning, skal du oprette dig som bruger af ansøgningsportalen. Herefter udfylder du alle felter i det digitale skema og vedhæfter eventuelle bilag. 

Vær opmærksom på, at dine indtastede oplysninger ikke gemmes undervejs som kladde, og at ansøgningen ikke kan redigeres efter indsendelse. Når din ansøgning er klar, klikker du på ’Send’. Du vil herefter modtage en mail fra os med kvittering for modtagelse.

Viden

Orientér dig her før du søger.

Strategi og uddelingspolitik 
Ansøgningen skal ligge indenfor Fondens Strategi og uddelingspolitik. 

Læs mere 

Impactprincipper 
Ansøgningen skal leve op til Fondens Impactprincipper. 

Læs mere

Projektevaluering
Evaluering er en integreret del af ethvert projektforløb. 

Læs mere 

Dokumenter

Dokumenter til brug for ansøgningen.

Ansøgningsskema 
Ansøgningen skal indeholde disse informationer. 

Download indhold af ansøgningsskema (pdf) 

Budgetskabelon 
Skabelon og vejledning til at udarbejde budget. 

Download skabelon (regneark) 

Ideer kommer mange steder fra

I Industriens Fond modtager vi mange ansøgninger, og vi bliver inspireret til at igangsætte nye aktiviteter til gavn for dansk konkurrenceevne fra mange sider. Som ansøger skal du være opmærksom på, at du ved fremsendelse af en ansøgning indvilliger i, at idéen bliver tilgængelig for Industriens Fond uanset om der bevilges støtte eller ej. Vi kan dermed heller ikke garantere, at dele af en projektidé ikke på et tidspunkt vil kunne opfattes som om den indgår i et andet af Fondens øvrige projekter.

Personfølsomme oplysninger

Såfremt du i forbindelse med indsendelse af en ansøgning giver personoplysninger om andre end dig selv, skal du – inden indsendelsen af ansøgningen – sørge for, at disse personer er informeret om, at deres personoplysninger vil blive behandlet af Fonden. Fonden anmoder om, at ansøgning og bilag ikke indeholder personfølsomme oplysninger og CPR-numre. Fondens persondatapolitik kan læses i sin fulde længde her.

send ansøgning

Din ansøgning skal indsendes via fondens ansøgningsportal.

Gå til ansøgningsportalen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret om seneste nyt fra Industriens Fond.