Genvækst

Afsluttet
Internationalisering

Digital læring hjælper dansk erhvervsliv  med at komme styrket ud af coronakrisen.

Resultater

Dansk erhvervsliv har været hårdt ramt af coronakrisen og står overfor en ukendt fremtid, hvor mange SMVer bliver nødsaget til at re-skalere, re-designe og eventuelt rekonstruere deres virksomhed.

Formålet med Genvækst har således været at opbygge virksomheders viden og kompetencer, derved ruste danske SMVer til en ”Ny Normal” efter coronakrisen. Det er mundet ud i ni både fysiske og online events med 1028 deltagere, som har været med til at gentænke, genudvikle og genfinansiere virksomhedernes forretningsmodeller. Der er derudover produceret syv praktiske just-in-time-mikrolæring, otte video og seks podcasts. Alle redskaber er samlet på hjemmesiden www.genvækst.nu.

Genvækst-projektet har demonstreret, at det er muligt at udvikle, lede og gennemføre events både fysisk, online og hybridt. Operation Genvækst har også demonstreret, at man med den rette didaktik og teknologi kan skalere og sprede højt specialiseret viden til selv den mindste virksomhed. Det er den største forandring, som projektet har ført til hos projektets deltagere og målgruppe.

Baggrund for projektet

Genvækst tog afsæt i den nuværende krisesituation og udnyttede virksomhedernes behov for at genopfinde sig selv til at opbygge et styrket erhvervsliv.

Arrangementerne blev bakket på at et konsortium bestående af otte erhvervsakademier i samarbejde med SMVDanmark, der igennem den digitale læring har fungeret som fundamentet for de forskellige webinarer, mikrolæring, videoer og podcasts.

På kort sigt har projektet været med til at løse virksomhedernes pressende udfordringer. På længere sigt skal en øget bevidsthed, et mere agilt beredskab, og et generelt øget vidensniveau hos både ejere og medarbejdere føre til en bedre top- og bundlinje samt i sidste ende skabe styrkede forretningsmodeller og en øget international konkurrencekraft.

Projektet henvendte sig til ledere og medarbejdere i SMVer, med behov for at kunne navigere virksomheder sikkert gennem krisen.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Genvækst

Projektejer:
SmartLearning 

Periode:
2020-2021

Støttet med:
1,2 mio. kr.

PROJEKTPARTNERE

Projektet udføres af SmartLearning i samarbejde med SMVDanmark og otte erhvervsakademier. Besøg dem herunder.

 Temakonferencer

Fra 1. oktober og frem til sommeren 2021 afholdes der en række konferencer, hvor du kan blive klogere på din forretning. Læs mere om deltagelse på www.genvækst.nu

Temaindkaldelse

Projektet er skabt i kølvandet på Industriens Fonds coronaindsats Styrket gennem Krisen – en del af genstartNU.dk.

AFSLUTTENDE RAPPORT

Erfaringer og resultater er samlet i en afsluttende rapport.

KONTAKT

Projektejer:
Tue Bjerl Nielsen
Direktør
36 15 45 34
tbn@smartlearning.dk

Projektansvarlig:
Henrik Køhler Simonsen
Ressource- og projektchef 
20 65 64 31
hks@smartlearning.dk 

Kontakt

Anders Wils

Direktionskonsulent

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.