Workshop: Er din fødevareproduktion cybersikker?

Få overblik over trusler, nye krav til cybersikkerhed og hvad du konkret kan gøre for at styrke cybersikkerheden i din egen virksomhed og i hele virksomhedens forsyningskæde.

Dato: 12. marts 2024 i Aarhus og 15. maj 2024 i Slagelse
Tid: 10:00 – 14:30
Sted: Aarhus og Slagelse

På konferencen præsenteres en praktisk tilgang til cybersikkerhed, hvor deltagerne får overblik og konkrete råd og værktøjer, der hjælper deres virksomhed med at tackle den stigende cybertrussel.

Der fortælles tillige, hvad nye sikkerhedskrav og det nye NIS2-direktiv i praksis betyder for både virksomheder og den forsyningskæde, de indgår i.

Konferencen sætter fokus på, hvordan man bedst beskytter de data, der er afgørende for, at virksomheder må og kan levere sine produkter – for eksempel dokumentation og sporbarhedsdata – samt data, der er afgørende for, at virksomheden overhovedet kan levere sine produkter – det kunne for eksempel handle om overvågning og forbedret produktion og opbevaring.

Konferencen fokuserer på både et teknisk og proceduremæssigt perspektiv. Der præsenteres praktiske eksempler og værktøjer til arbejdet med cybersikkerhed og emner som risikovurdering, sikring af IT- og OT-systemer, håndtering af leverandørkrav og cyberhændelser udfoldes og gøres konkrete, så man lettere kan handle på dem.

Deltag i et målrettet udviklingsforløb

Efter workshoppen kan virksomheder søge om deltagelse i et udvidet forløb, hvor vi identificerer trusler, svagheder og anbefalede cybersikkerheds-indsatser for både din virksomhed og hele den værdikæde, som den indgår i.

Udbyttet af forløbet bliver en række anbefalinger af konkrete tiltag og løsninger, som kan forbedre sikkerhedsniveauet for en konkret virksomhed i en balance mellem risici, konsekvenser og pris for indsatsen.

Der er tillige mulighed for at få professionel rådgiverhjælp til opstart af de konkrete indsatser, som alle gennemføres i regi af projektet Cybersikre Fødevareværdikæder, der er en del af Industriens Fonds brede cybersikkerhedsinitiativ med fokus på cybersikre værdikæder.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.