Urbantech åbner ny ansøgningsrunde

Ti nye B2B-startups har igen mulighed for at deltage i det ambitiøse iværksætterprogram – Urbantech Accelerator Program, der fokuserer på udviklingen af intelligente bæredygtige byløsninger.

70 procent af verdens CO2-forurening  stammer fra byerne, det skaber store klimamæssige udfordringer, men skaber også et stort potentiale for innovativ nytænkning.

Urbantech Accelerator Program har netop åbnet op for programmets anden ansøgningsrunde, som skal samle verdens bedste B2B-startups i et tre-måneders intenst og skræddersyet accelerationsforløb med henblik på at skalere deres forretning og opbygge et dansk økosystem med fokus på intelligente grønne byløsninger.

Programmet faciliterer mødet mellem aktører i sektoren, vidensinstitutioner og myndigheder med målet at forbinde danske styrker inden for arkitektur, design og byplanlægning med international ekspertise, teknologisk innovation og forretningsudvikling og skabe et konkurrencedygtigt UrbanTech-miljø i Danmark.

Gennem partnerskaber med en række danske virksomheder er det ambitionen, at programmet over de næste tre år skal bidrage til udviklingen af nye teknologiske løsninger til fremtidens byer.

Programmet er et samarbejde mellem Industriens Fond, COWI, EWII, VKR Holding, Realdania, Dansk Design Center og Dansk Arkitektur Center.

Der kan læses meget mere om projektet på Fondens projektside:

Ansøg

Ansøgningsfristen er den 26. april, og alt efter Covid-19s omfang afholdes programmet i BLOX i København eller online.

Projekt data

BESØG PROJEKTET

Urbantech Accelerator Program skal skabe et konkurrencedygtigt og attraktivt urbantech-miljø i Danmark.

ansøg

Der kan ansøges frem til den 26. april.

PARTNERKREDS

Projektet gennemføres i samarbejde med en række stærke aktører inden for byggeriet i Danmark. De kan besøges her.

MERE INFO

Ønskes yderligere information om Urbantech Accelerator Program, så kan Fondens sekretariat kontaktes.

Morten Mommsen
Projektleder
Telefon: 33 37 62 09
Mail: mm@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.