Tyve nye talentfulde virksomheder

Danish Tech Challenge 2015 er blevet skudt i gang. Et stærkt ansøgerfelt er blevet til tyve virksomheder, der har indlogeret sig under samme tag tæt på Danmarks Tekniske Universitet.

Elektroniske sensorer, pallestativer, sniffedroner og digitale fingre med jord under neglene. Variationen er stor blandt de tyve deltagere i 2015-versionen af Danish Tech Challenge. De udvalgte deltagere har fundet sig til rette i dertil indrettede lokaler hos Scion DTU i Lyngby og skal i de kommende fire måneder arbejde intensivt med produktudvikling, forretningsplaner, salgspitches og meget andet.

Gode gevinster til alle

Deltagerne fra 2014 har samstemmende været glade for at deltage i Danish Tech Challenge. Håbet er, at alle virksomheder i 2015 også får en stor gevinst ud af at deltage – også selvom der kun vil være én vinder af Industriens Fonds Iværksætterpris 2015 og de 500.000 kroner der følger med.

I videoen nedenfor kan man høre lidt om de tidligere deltageres erfaringer med Danish Tech Challenge.

På projektets hjemmeside danishtechchallenge.dk, kan man se meget mere om projektet og læse om de tyve deltagere i Danish Tech Challenge 2015.

Projekt data

Projektet

Med Danish Tech Challenge har Industriens Fond ønsket at fokusere på de nystartede virksomheder, der arbejder med fysiske produkter. Et tæt samarbejde med Scion DTU giver deltagerne adgang til god sparring og nyttige lokaler og faciliteter.

Iværksætterpris

Alle tyve deltagere forventes at få store gevinster ud af at deltage i Danish Tech Challenge 2015. For én virksomhed vil forløbet dog ende helt særligt. Slutteligt kåres nemlig modtageren af Industriens Fonds Iværksætterpris 2015 på 500.000 kroner. Sidste år var det Nordic Power Converters der modtog prisen. Det kan man læse mere om her på hjemmesiden.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.