Sådan kommer din virksomhed i gang med modularisering

Med en modulær tilgang gentænkes hele måden, I driver virksomhed på - med udgangspunkt i det, som markedet efterspørger. Gevinsterne er mange: Reduceret kompleksitet, forbedret effektivitet og ikke mindst produkter, der bedre opfylder både kunder og markedets behov. Og der er rig mulighed for at komme godt i gang.

Rigtig mange produktionsvirksomheder specialfremstiller produkter til hver enkelt kunde. Men det er ofte en kompleks og omkostningstung proces. Når produkterne udvikles med en modulær tilgang, tænkes produkter som moduler, der kan stables og sammensættes på forskellige måder.  Dermed tager modularisering udgangspunkt i allerede eksisterende produkter og giver jer en smartere produktion.

En mere agil og effektiv produktudvikling  

Samtidig giver modularisering en mere effektiv og agil tilgang til at skabe nye produkter og opdatere de eksisterende. Med modularisering opdeles produktet i mindre, selvstændige moduler eller komponenter, der kan udvikles, testes og produceres uafhængigt af hinanden. Modulerne kan herefter kombineres og tilpasses efter behov for at skabe forskellige varianter af det endelige produkt – og som virksomhed undgår I at skulle ‘starte forfra’ hver gang.

Center for Modularisering hjælper jer i gang  

Industriens Fond står bag Center for Modularisering, der er søsat for at inspirere danske fremstillingsvirksomheder til i stigende grad at bruge modulariseringstilgangen til produkter, processer og værdikæder. Altsammen med henblik på optimering af forretningen. I regi af projektet er der søsat en række målrettede initiativer, der skal løfte de danske fremstillingsvirksomheders arbejde med modularisering.  

Centret bygger på erfaringer fra det nordiske netværk NEM (Nordic Executive Modularization) – herigennem skal projektet også bistå med at skalere aktiviteterne i NEM-netværket, så endnu flere virksomheder kan udnytte gevinsterne ved modularisering.

Mød Washpower – en virksomhed i vækst med modularisering  

Mere info?  

Din virksomhed kan også få hjælp til at udnytte de mange fordele, der er at høste ved at implementere en modulær tilgang. Se mere her  

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.