Podcast: Virksomhed vil 3D-printe sig til en grønnere produktion

I podcastserien 'Industriens Genbrugsguld' besøger MADE danske frontløbere, der har kastet sig ud i cirkulære produktioner. En af dem er Thürmer Tools, der med metalskrot vil 3D-printe sig til en mere bæredygtig produktion.

Hvordan kan vi i Danmark tjene penge på affald og på at producere færre nye produkter? Spørger man ”Kan vi 3D-printe os til en grønnere produktion”, skal den helt store kugleramme frem.

I dette afsnit af MADEs podcastserie om cirkulær økonomi og bæredygtighed i produktionen kommer lytteren med på besøg hos værktøjsproducenten Thürmer Tools, der mener at have knækket koden til en grønnere produktion gennem 3D-print – blandt andet ved at printe fra lokalt metalskrot.

”Visionen er at tage en gammel bil, nedbryde den til flormelis-lignende metalpulver og 3D-printe. Det kan vi sagtens. Det, der er problemet er, hvad koster det, og hvad kan vi tage vi for det?” siger administrerende direktør i Thürmer Tools Erick Thürmer i podcasten.

Lyt med, og bliv klogere på mulighederne, udfordringerne og ikke mindst de mange 3D-print eksperimenter, som Thürmer Tools lægger fabrikshal til.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.