Fem finalister er fundet – én af dem vinder Industriens Fonds Iværksætterpris

19 virksomheder har udgjort deltagerfeltet i årets udgave af Danish Tech Challenge. Nu er der fem tilbage i finalen.

Den 20. januar overrækkes Industriens Fonds Iværksætterpris til vinderen af Danish Tech Challenge. Feltet af mulige vindere er netop snævret ind, da fem virksomheder i dag har kvalificeret sig til finalen: Droplet IV, Insight Chips, IoTBee, Pinkorange og Uvisa Health.

Vejen til finalen har varet det meste af efteråret og undervejs har de ambitiøse startup-virksomheder dygtiggjort sig inden for salg, forretningsudvikling, bæredygtighed, produktudvikling og meget andet – alt sammen for at modne og styrke forretningen med henblik på at skabe nogle helt unikke virksomheder og nogle helt unikke produkter.

Selvom der kun blev plads til fem virksomheder i finalen, så har hele holdet af deltagere i årets udgave af Danish Tech Challenge skabt nogle enestående forretningsidéer – og de er bestemt værd at følge hver og én.

Idéerne breder sig over flere forskellige brancher og markeder, herunder sundhed, medico, energi og transport. Fælles for dem alle er dog, at de centrerer sig omkring et fysisk produkt og ofte anvender kunstig intelligens eller anden software til at optimere kundeoplevelsen.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Nanna Nyholm

Project Manager

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.