Blockchainpotentiale i Kina kortlægges

En ny rapport giver danske virksomheder et overblik over tilgængelige ressourcer og relevante aktører i Kinas blockchain-økosystem.

Kina har længe været verdensledende inden for blockchain-teknologi, og har allerede etableret store ambitiøse projekter i både den private og den offentlige sektor. Dette skaber et optimalt miljø til udforskning af alsidighed i anvendelse af blockchain i en dansk kontekst.

Den nye rapport kortlægger den kinesiske blockchain-industri med henblik på at bygge bro mellem danske og kinesiske blockchain-økosystemer. Rapporten giver et overblik over de regulatoriske forhold og Kinas politiske spilleregler.

Derudover introducerer rapporten blockchains “tunge drenge” – de største og mest relevante aktører på markedet, og fremlægger business cases fra det virkelige liv, hvor det med stor succes er lykkes andre lande at opbygge et stærkt samarbejde med kinesiske virksomheder.
 

But where to start?

For mange startups og SMV’er gør mangel på viden og ressourcer det især vanskeligt at afkode, hvordan man overhovedet kommer i gang med et sådant samarbejde. Det råder rapporten bod på ved, blandt andet, at opdele blockchainmarkedet i fire geografiske hotspots med anbefalinger til fremgangsmåder i henholdsvis Shanghai, Beijing, Shenzhen og Hangzhou.

Rapporten er udarbejdet af projektet Denmark-China Blockchain Business Bridge, som er et samarbejde med Innovation Centre Denmark Shanghai, European Blockchain Centre, Dansk Industri, og Danish-Chinese Business Forum. Projektet er støttet af Industriens Fond og skal bidrage til at generere rig teknologisk indsigt og forretning til gavn for den langsigtede udvikling af Danmarks blockchain-industri.

Projekt data

Kinas blockchain økosystem

Rapporten kortlægger Danmarks styrkeposition og anvendelsesmuligheder af blockchain-teknologi i Kina:

Projektet

Rapporten er udviklet som led i projektet Denmark-China Blockchain Business Bridge.

PROJEKTPARTNERE

Projektet udføres af Innovation Centre Denmark i samarbejde med række andre aktører. Besøg dem herunder.

MERE INFO

Ønskes yderligere information om projektet, så kan fondens sekretariat kontaktes.

Ole Østrup
Formidlingschef
Mobil: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.