Åbent Hus hos Danish Tech Challenge

De teknologitunge iværksættervirksomheder er efterhånden ved at være halvvejs gennem inkubatorforløbet i Danish Tech Challenge. Nu inviteres der til åbent hus.

En hektisk indflytningsperiode, en stejl læringskurve og rige mængder idéudveksling og sparring har udgjort dagligdagen for de tyve iværksættervirksomheder der deltager i dette års version af Danish Tech Challenge.
 

Åbent Hus

Nu er det blevet tid til at vise produkterne frem og fortælle lidt om de problemer som adresseres og løses af årets deltagervirksomheder.

Den 4. november afholdes der derfor åbent hus hos Scion DTU i Lyngby, hvor alle iværksætterne vil være på scenen for at fortælle om løst og fast – i meget kort form – om produkt, holdet bag og ikke mindst forretningsmodellen i de enkelte virksomheder.
 

Program:

 • 14:30:
  Ankomst og registrering
 • 15:00:
  Velkomst
 • 15:20:
  Virksomhederne pitcher
 • 16:00:
  Udstilling af projekter
 • 17:00:
  Networking

Alle er velkomne på dagen, men deltagelse kræver forudgående tilmelding. Det kan gøres ved hjælp af linket nedenfor.

Projekt data

Danish Tech Challenge

Der kan læses meget mere om projektet ved at benytte linket nedenfor:

Iværksætterpris

Danish Tech Challenge er både et inkubatorforløb og en konkurrence. Vinderen af Danish Tech Challenge kåres til januar og løber afsted med Industriens Fonds Iværksætterpris og de 500.000 kroner der følger med prisen. Her på Industriens Fonds hjemmeside kan man læse mere om sidste års prisuddeling.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.