Vinderen af Danish Tech Challenge skal kåres

Efter fire lærerige måneder og mange timers intensivt arbejde, er det nu tid til at kåre vinderen af Danish Tech Challenge.

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik står for overrækkelsen af Industriens Fonds Iværksætterpris til vinderen af Danish Tech Challenge 2016. Overrækkelsen finder sted torsdag den 12. januar 2017, hvor Industriens Fond og Scion DTU inviterer til Award Show.

Award showet er den afsluttende del af det ambitiøse udviklingsforløb Danish Tech Challenge, hvor 20 hardware-virksomheder har været i tæt berøring med patentansøgning, markedsanalyse, produktudvikling, kapitalsøgning og forretningsstrategier.
 

Se produkterne

Før selve prisoverrækkelsen vil der være rig lejlighed til at møde de involverede virksomheder og se de mange spændende hardwareprodukter, som har været med i 2016-versionen af Danish Tech Challenge. Robotter, sensorer, lyskilder og meget andet har udgjort det varierede deltagerfelt i Danish Tech Challenge og det er blandt disse gode idéer, at der skal kåres en vinder den 12. januar.

Inden selve prisuddelingen starter, kan man besøge deltagervirksomhederne, der alle udstiller i Marketenderiets store lokaler. Det er muligt at ankomme til udstillingen allerede klokken 13:00, mens dagens program for alvor går i gang, når Industriens Fonds bestyrelsesformand, Sten Scheibye, byder velkommen. Det fulde program kan ses nedenfor.
 

Tid og sted

Torsdag den 12. januar 2017
Klokken 13:00 – 18:00
Marketenderiet, Kirsten Walthers Vej 5, 2500 Valby
 

Program

13:00
Ankomst & udstilling
Virksomhederne fra Danish Tech Challenge viser sine produkter og forretningsidéer frem, så gæster kan se og røre ved de spændende teknologiske løsninger.

15:00
Velkomst
Sten Scheibye, bestyrelsesformand for Industriens Fond, byder velkommen og fortæller om baggrunden for at støtte Danish Tech Challenge.

15:10
Tale fra erhvervslivets minister
Brian Mikkelsen, erhvervsminister, taler om industriiværksættere, produktion og jobskabelse i Danmark.

15:20
Rejsen med 3Shape
Flemming Thorup, CEO hos 3Shape, sætter ord på virksomhedens rejse fra lille iværksættervirksomhed til eksporterende vækstvirksomhed.

15:40
Sidste års vinder
Martin Stenfeldt, CEO hos MedTrace, fortæller hvordan det er gået, siden MedTrace modtog Industriens Fonds Iværksætterpris i januar 2016.

15:50
Finalisterne pitcher
De seks finalister præsenterer fra scenen.

17:00
Præmieoverrækkelse
Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik overrækker Industriens Fonds Iværksætterpris til den vindende virksomhed.

17:15
Afrunding
Mads Lebech, adm. direktør for Industriens Fond, runder prisoverrækkelsen af.

17:20
Udstilling & netværk
De deltagende virksomheder viser igen sine produkter frem, mens der kan nydes en forfriskning.

18:00
Tak for i dag.
 

Tilmelding

Det er fortsat muligt at tilmelde sig finalearrangementet ved at benytte denne tilmeldingsformular.

  • Tilmelding

Projekt data

Danish Tech Challenge

Vækstforløbet Danish Tech Challenge er blevet skabt for at hjælpe iværksættere i industrien på vej mod mere vækst. Læs om forløbet og formålet her.

  • Læs om projektet Danish Tech Challenge
  • Besøg projektets hjemmeside

tilmelding

Det er fortsat muligt at tilmelde sig finalearrangementet ved at benytte dette link.

  • Tilmelding

Deltagerne

Feltet af deltagere er igen i år en spændende samling af iværksættere inden for flere forskellige brancher.

  • Læs om deltagerne her

temaindkaldelser

Danish Tech Challenge blev skabt i kølvandet på Industriens Fonds temaindkaldelse, der sigtede efter at skabe flere vækstiværksættere i Danmark. Læs om denne og øvrige temaindkaldelser som Industriens Fond har stået bag – blandt andet om innovation, bæredygtig produktion og eksport.

  • Læs om temaindkaldelser her

Prisoverrækkelsen

Hele arrangementet foregår i Marketenderiet i Valby. Fra klokken 13:00 kan man besøge virksomhederne, mens det egentlige program starter klokken 15:00.

twitter

Både på dagen og op til selve finalen vil der blive tweetet om Danish Tech Challenge.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.